SPOR Toto Süper Lig'den düşen Medical Park Antalyaspor'un teknik direktörü Fuat Çaba, iyi başladıkları bir maçı kaybettiklerini belirterek, "Antalyaspor camiasından özür diliyorum. İstediğimizi gerçekleştiremedik" dedi. Karşılaşma sonrasın Medical Park Antalyaspor taraftarları uzun süre 'Yönetim istifa' sloganları attı.
 Elazığspor'un yardımcı antrenörü İrfan Saraloğlu, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. Elazığspor olarak sezonun en zor maçlarından birini oynadıklarını belirten Saraloğlu, "İlk yarı rakibin eksiklerini gördük ve önlemlerimizi aldık. İkinci yarıda oyuncularımız oyuna gereken ciddiyetle asıldı. Önce beraberliği yakaladık ardından da öne geçtik. Bu tür maçları yenilgiden galibiyete çevirmek büyük iş. Oyuncularımızı sergilediği yüksek performanstan dolayı kutluyorum" dedi.
FUAT ÇABA: ÖZÜR DİLİYORUM
Medical Park Antalyaspor teknik direktörü Fuat Çaba ise şunları kaydetti:
"Sekiz hafta önce değişik duygularla koltuğa oturduk. O gün söylediğim bazı olguları gerçekleştiremedik. 8 hafta içerisinde 1-2 maç hariç hep kötü maçlar yaşadık. Elazığspor maçına iyi başladık ama ikinci yarı oyunun kontrolünü kaybettik. Bu yüzden Antalyaspor camiasından özür diliyorum. İstediğimizi gerçekleştiremedik."
'KÜME DÜŞTÜK, ÜZGÜNÜZ'
Medical Park Antalyaspor'un kalecisi Fornezzi ve orta saha oyuncusu Murat Duruer maçtan sonra basın mensuplarının karşısına çıktı. Murat Duruer, maçı kazanmayı çok istediklerini ancak bunda başarılı olmadıklarını kaydetti. Kaleci Fornezzi ise "Çok bir şey söylemeye gerek olmadığını düşünüyorum. Küme düştük. Çok üzgünüz" dedi.
Elazığspor futbolcusu Sane, "İki takım için çok önemli bir maçtı. İkinci yarı sergilediğimiz pozitif oyunla çok önemli bir galibiyet aldık. Bu bize büyük moral oldu" dedi.
Romeo Kwasie ise "Bu galibiyet bize umut verdi. Kalan 2 maçta da aynı inanç ve kararlılıkla, bu çalışma tempomuzla kümede kalmak için mücadele edeceğiz" diye konuştu.
OYUNCULAR AĞLADI
Diğer yandan karşılaşmadan sonra Medical Park Antalyaspor taraftarları başta kulüp başkanı Gültekin Gencer olmak üzere oyunculara tepki gösterdi. Oyunculardan Musa Nizam, Serkan Balcı, Zeki Yıldırım saha ortasında gözyaşı döktü. Teknik direktör Fuat Çaba ağlayan oyuncuları teselli etmeye çalıştı. Bazı taraftarlar ise ağlayan oyuncuları alkışlayarak destek verdi. Yönetim aleyhine slogan atan taraftarlar, Musa Nizam ve Zeki Yıldırım dışındaki oyuncuların gönderilmesini istedi. Kırmızı beyazlı taraftarlar, takımının tek golünü atan Diarra'yı da uzun süre alkışladı. Kırmızı beyazlı taraftarlar, karşılaşma sonrasında sahayı terk eden konuk ekip oyuncularını uzun süre ayakta alkışladı.
TARAFTARLAR YÖNETİME TEPKİ GÖSTERDİ
Tribünleri boşaltan kırmızı beyazlı taraftarlar, daha sonra Hasan Subaşı Tesisleri önünde toplandı. 'Yönetim istifa' diye bağıran taraftarlardan bir kısmını gözyaşı döktü. Polis ekipleri, olası olaylara karşı kulüp binası önünde geniş güvenlik önlemleri aldı.

AG(YK/AÖ) FOTOĞRAF