Süleyman EKİN/ANTALYA,() - MEDİCAL Park Antalyaspor teknik direktörü Samet Aybaba, maçtan sonra yaptığı açıklamada, oyuna çok iyi başladıklarını ve golü bulmalarına rağmen sonuca gidemediklerini söyledi. 1-0 öndeyken çok sayıda gol pozisyonu kaçırdıklarını aktaran Samet Aybaba, “Ne olduysa ikinci yarının 8-10 dakikalık bölümünde oldu. Tüm takım oyundan düştü. İki gol yedik. Futbol bu, girdiğiniz pozisyonları atacaksınız. Biz bu mağlubiyetten sonra tehlike bölgesine iyi girdik. Bu korku içimize girmeye başladı. Bu saatten sonra herkes birlikte hareket ederse, bu gibi kriz durumlarından çıkılabilir" dedi.
İBRAHİM DAĞAŞAN: HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUZ
İbrahim Dağaşan ise fazla bir şey söylemek istemediğini belirterek, "Takım kaptanı olduğum için başkanımdan, taraftarımızdan özür diliyoruz. Bize yakışmayan şeyler yapıyoruz, bunun farkındayız. İnanıyorum tekrar yükselişe geçeceğiz" diye konuştu.
GİRAY KAÇAR: BİZ BU TAKIMI DÜŞÜRMEYİZ
Giray Kaçar ise maçı değerlendirmekten çok üzgünlüğünü dile getirmek istediğini belirterek, şöyle konuştu:
"İyi mücadele ettik ama sonuç alamadık. Hocamızdan, başkanımızdan, taraftarımızdan özür diliyorum. Biz her şeyin bilincindeyiz. 10 tane maçımız var. Her şey bitmiş değil. Antalyaspor'u en kısa zamanda rahat konuma getireceğimizi düşünüyorum. Bu maçta hatalarımızı gözden geçirip, bir dahaki maçta daha iyi olacağız. Bu bize ders olsun. Birtakım şanssızlıklarımız var. Kaliteli ekibiz bunun da üstesinden geliriz. Dünyanın sonu değil. Biz bu takımı düşürmeyiz."
UĞUR TÜTÜNEKER: "İKİ FARKLI OYUN SERGİLEDİK"
Çaykur Rizespor teknik direktörü Uğur Tütüneker ise karşılaşmanın ilk yarısı ve ikinci yarısında değişik bir futbol oynadıklarını söyledi. İlk yarı kötü bir futbol sergilediklerini kaydeden Uğur Tütüneker, "Yediğimiz golden sonra ikinci yarıya iyi başladık. Maçın ikinci yarısında ilk dakikadan itibaren pozisyonlara girmeye başladık. İkinci yarıda kendimize özgüvenimiz geldi. İki gol bulduk. İkinci yarı takımın ortaya koyduğu karakter çok iyiydi. 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Çünkü rakibimiz de Antalyaspor'du. Bu maç bizim için çok önem arz ediyordu. Takımımı tebrik ediyorum" dedi.
SEZER ÖZMEN: "ZOR DEPLASMANDAN 3 PUAN ALDIK"
Çaykur Rizesporlu Sezer Özmen ise zevkli bir mücadele yaşandığını söyleyerek, "Çekişmeli bir maç oldu. İkinci yarı bizim arzuladığımız gerçek Rizespor vardı. Zor bir deplasmandı. İyi bir 3 puan aldık. 6 puanlık maçı aldık. Bu haftayı unutup kalan maçlara iyi hazırlanıp, Rize'yi bulunduğu durumdan çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.
SYLVESTRE: LUA LUA OYUNUN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİ
Ludovic Sylvestre ise iki yarı birbirinden farklı oyun ortaya koyduklarını vurgulayarak, “İlk yarıda istediğimiz oyunu sergileyemedik. İkinci yarıda kaybedecek bir şeyimiz yoktu. Özellikle Lualua'nın oyuna girmesi ile maçın kaderi değişti. 3 puan aldığımız için çok mutluyum" diye konuştu.

SE(HA/AÖ)