TÜRKİYE Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği’nin, "Büyük Manisaspor Buluşması" adıyla Teras Restoran’ta düzenlediği gecede taraftarlara, "Tribünleri doldurun" çağrısı yaptı.
Geceye Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, teknik direktör Kemal Özdeş, eski başkanlardan Tarık Almış, futbolcular ve taraftarlar katıldı. 19 Mayıs Stadı’nın tribün köşelerinin kapatılması için seyirci sayısının artması gerektiğini kaydeden Arif Koşar, "Merkezi 350 bin olan Manisa, ilçeleriyle 1 milyon 400 bin nüfuslu bir il. Ama seyirci sayısı 3500 civarında. Bu böyle olmamalı" dedi.
Akhisar Belediyespor’un Süper Lig’de mücadele etmesi, Manisaspor’unda şampiyonluk için mücadele ittiğini için Manisa’nın TFF’de özel bir yeri olduğunu dile getiren Arif Koşar şöyle konuştu:
"Tribünde söylenen her menfi tezahürat, ceza olarak kulüplerin kasasına dönüyor. Her kulübe eşitim ama Manisalı'yım. Kahramanmaraşspor maçı umarım fair play adına dönüm noktası olur. Tüm Türkiye’ye örnek olmalıyız. Tribünleri doldurmamız lazım."
KENAN SEVİNCİ
PTT 1'inci Lig’de hafta arasını bay takım olarak geçiren Manisaspor, pazar günü oynayacağı Kahramanmaraşspor sınavının hazırlıklarına başladı. Manisaspor’da yeni transfer Kenan Aslanoğlu takımla birlikte çalışmalara başlarken Cenk Yılmaz’ın tedavisine devam edildi. Ümit Milli Takım kampında bulunan Bülent Cevahir ve U-19 Milli Takım kampında bulunan Murat Demir ise antrenmanda yer almadı. MHÖ(YC/AÖ)