MANİSASPOR'un genç futbolcuları Hakan Turan ve Cenk Yılmaz, yeni sezon öncesi Kartepe kampından iddialı açıklamalar yaptı. İkili, takımın Süper Lig'e yükselebilecek güçte olduğunu söyledi. Geçen sezon 14'ü ilk 11 olmak üzere 21 maçta görev yapan Hakan, "Tempolu bir ekibiz. Şimdiye kadar yaptığımız antrenmanlarda bu kadar koşabiliyorsak ligde çok daha fazla koşarız.
Teknik direktör Tahir Karapınar önderliğinde hergün gelişiyoruz. İyi yerlere geleceğiz" dedi.
Kamptaki antrenmanların tempolu ve eğlenceli geçtiğini dile getiren Cenk ise, "Her yönüyle takım olduk. Yeni transferler bizi daha da güçlendirdi. Hedefim Manisaspor'la Süper Lig'e çıkarak bu formayı devler arenasında da giymek. Bu sezon sahada daha hırslı, daha mücadeleci, daha profesyonel bir Cenk olacak" diye konuştu. Kampı yarın tamamlayacak siyah beyazlılar bayram izninin ardından çalışmalara 30 Temmuz'da yeniden başlayacak.
Manisaspon, Kartepe kampında oynadığı sezonun ilk hazırlık maçında Cezayir 1'inci Ligi temsilcisi MC Alger'le yenişemedi: 2-2.
Manisaspor'un gollerini 54'üncü dakikada Mikic, 83'üncü dakikada Gökdeniz kaydetti. Alger'in golleri ise 52'nci dakikada Mbingui, 69'üncü dakikada kendi kalesine Mikic attı.