MANİSASPOR'la Akhisar Belediyespor'un Manisa 19 Mayıs Stadı'nda geride bıraktığımız sezon oynadığı maçlardan önce yapılan üst aramalarında el konulan yaklaşık 4 bin TL'lik bozuk para, Kızılay'a bağışlandı.
Stadın güvenliğinden sorumlu Batı Grup Güvenlik'in sahibi Gökay Budak, stada girişte yapılan kontrollerde el konulan bozuk paranın Kızılay'a ait kumbaralara atıldığını belirterek, "Kumbaralar maçlardan sonra personelimiz gözetiminde açılmakta ve makbuz karşılığında Kızılay'a teslim edilmektedir. Geçen sezon yaklaşık 4 bin TL, Kızılay'a bağışlandı" dedi.
Türk Kızılayı Manisa Şubesi Genel Hizmet Yöneticisi İbrahim Zavlak uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:
"146 yıllık bir kurum olan Türk Kızılayı, afet dönemleri dışında da her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında. Burada toplanan paralar Manisa'daki ihtiyaç sahibi insanlara yapılan yardım faaliyetlerinde kullanılmakta, bir başka deyişle yine Manisa'ya kalmaktadır. Bunun için Manisaspor, Akhisar Belediyespor, Manisa Emniyet Müdürlüğü ve kumbaralarımızın takibini yapan Batı Grup Güvenlik'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAF