TRANSFER'de 1461 Trabzon'dan Mustafa Tiryaki'yi renklerine bağlayarak ilk adımı atan Manisaspor, Beşiktaş'ın genç orta saha oyuncusu Kadir Arı ve Gaziantepspor'la sözleşmesi biten Tufan Kelleci'yi alabilmek için harekete geçti.
Geçen sezon Sancaktepe Belediyespor'a kiralanan Kadir Arı'yı yine kiralık isteyen yönetim, geçen sezon Altay'da kiralık oynayan savunma oyuncusu Tufan'ı bonservisiyle transfer etmeyi planlıyor.
Öte yandan dün 2'nci Başkan Mustafa Karakaş ve Basın Sözcüsü Tarkan Kayhan'la birlikte Riva'da yapılan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin açılışına katılmak üzere İstanbul'a giden Başkan Abdullah Mergen, İstanbul Başakşehirli yöneticilerle de bir araya geldi. Başkan Mergen, "kardeş kulüp" ilişkisi içinde oldukları Başakşehir'in yeni sezonda kadroda düşünmeyeceği futbolcuları transfer edebiliceklerini dile getirdi.
İSTİFA BEKLEMEDE
Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, ilk yönetim kurulu toplantısında alt yapının kendisine bağlanmaması üzerine istifasını veren Profesyonel Şube Sorumlusu Turgay Gümüşdere ile yeniden görüşeceğini açıkladı. "Bu bir ekip işidir. Çalışmak iskteyen çalışır, istemeyen ayrılır" diyen Başkan Mergen, şöyle devam etti:
"Turgay Gümüşdere'nin istifası sümenimin altında. Kendisiyle görüşüp, bir noktada anlaşacağımızı düşünüyorum. Amaç hizmetse, birlikte yola devam ederiz. Bu yönetimin Manisaspor'u daha iyi yerlere taşımaktan başka amacı yok."

FOTOĞRAFLI