Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/ MANİSA, () - MANİSASPOR pazartesi günü başlayacak ikinci Kartepe kampından önce Tayfun Cora, Kudret Kanoğlu ve Hakan Barış ile sözleşme imzalandı.
Tarık Almış Spor Tesisleri'nde Futbol Şube Sorumluları Turgay Gümüşdere, Engin Kapucu ve Sportif Direktör Erman Güracar'ın katılımıyla gerçekleşen törende Karşıyaka'dan defans oyuncusu Tayfun Cora ile 2, Oberhausen'den sol kanat Kudret Kanoğlu ile 2, Dardanelspor'dan ön libero Hakan Barış ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.
Manisaspor'un dokusuna uygun futbolcuları transfer etmeye devam ettiklerini belirten Futbol Şube Sorumlusu Turgay Gümüşdere, "Üç transferimizin de Manisaspor'da başarılı olacağını, katkı sağlayacaklarına inanıyorum" dedi.
Manisaspor'un geleceğine ve ekonomik yapısına göre transfer çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Manisaspor Sportif Direktörü Erman Güracar, "Transferlerimize planladığımız şekilde devam ediyoruz. Tayfun tecrübesini, deneyimini herkesin bildiği bir arkadaşımız. Kendisiyle kulübümüze ciddi bir maliyeti olmayan maç başına anlaşma yaptık. Kudret ve Hakan ise kulübümüzün geleceğine dönük transferlerimizden. Kudret ilk etap kampından bu yana bizimleydi. Hakan Barış ise süper ligin kapısından dönen bir arkadaşımız" dedi.
YENİ TRANSFER CORA ÇOK MUTLU
Törende konuşan yeni transfer Tayfun Cora, Manisaspor camiasının bir ferdi olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Cora, "Gelmeden önce geçen seneden dolayı bana karşı bir takım tepkiler vardı. Bütün camiamızdan ve taraftarımızdan özür diliyorum. Onlara karşı asıl özrüm bu sezon sahada göstereceğim performans olacaktır" dedi.
Bir diğer yeri transfer Kudret Kanoğlu'da Manisaspor'da forma giymenin hayali olduğunu ve Manisaspor'un başarısı için elimden geleni yapacağını söylerken, Hakan Barış büyük bir camiaya geldiğini ve iyi bir sezon geçireceklerine inandığı ifade etti.

FOTOĞRAFLI