MANİSASPOR sportif direktörü Erman Güraçar, 3 yıllık sözleşme imzalayan Hakan Barış’ın, Dardanelspor ile haksız fesih yaptığı ve Manisaspor’un da bu yüzden sıkıntı yaşayacağı yönündeki haberleri yalanladı. İki kulübün her zaman iyi ilişkiler içinde olduğunu belirten Güraçar, "Hakan, 18 Temmuz'da Dardanelspor ile sözleşmesini fesh etmiştir. Ayrıca sözleşmede, doğabilecek olumsuz sonuçlara karşı maddeler ekledik. Futbolcu bu maddeler ile oluşabilecek maddi cezayı üstlenmiş bulunmaktadır diye konuştu.
Tarık Almış Spor Tesisleri’nde bu sabah yaptığı idmanın ardından ikinci etap çalışmalarını tamamlayan Manisaspor'da, İsmail Köse takımdan ayrı olarak düz koşulara devam etti, sağ ayak bileğinde zorlanma bulunan Cenk Yılmaz antrenmanda yer almadı.
Siyah beyazlılar, yarın izin yaptıktan sonra pazartesi günü saat 09.30’da Kocaeli Kartepe kampına gidip, 13 Ağustos'ta Ankaragücü, 15 Ağustos'ta Yeni Diyarbakırspor, 16 Ağustos'ta Kırklarelispor, 18 Ağustos'ta ise Kocaeli Birlikspor'la hazırlık maçları yapacak.