MANİSASPOR, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Ankaragücü kalecisi Bayram Olgun'la 3 yıllık sözleşme imzalarken, Aydınspor 1923'ten ayrılan Payas Belediyesporlu Anıl Çetin'i de 2 yıllığına renklerine bağladı.
Süper Lig ve 1'inci Lig tecrübesi bulunan 24 yaşındaki Bayram'ın transferiyle kaledeki sorunun çözüleceğini dile getiren sportif direktör Erman Güraçar, 22 yaşındaki Anıl'ın ise orta sahaya önemli bir hareketlilik getireceğini söyledi.
Şu anda önceliklerinin bir sol bek olduğunu vurgulayan Erman Güraçar, "Bazı isimlerle temaslarımız devam ediyor. Bunların dışında geleceğe yatırım amacıyla genç ve yetenekli oyuncuları transfer edebiliriz" diye konuştu.
Fenerbahçeli Gökhan Sazdağı, Mersin İdman Yurdu'ndan Nduka Ozakwo ve Kızılyıldız'dan Nenad Milijas'la da anlaşan siyah beyazlı ekip, bu oyuncuların kadroya dahil olmasıyla sezona tam kadro başlamanın hesaplarını yapıyor.
ZORLU'YLA GÖRÜŞME
Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, cuma günü Vestel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ile bir araya geleceklerini açıkladı. Görüşmede Vestel Grubu'ndan destek isteyeceklerini dile getiren Başkan Mergen, "Geçmiş dönemlerde kulübümüze büyük katkılar sağlayan Sayın Zorlu'nun bu kez de yardım elini uzatacağına inanıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI