PTT 1'inci Lig’de ikinci yarıya evinde aldığı Ankaraspor yenilgisiyle başlayan Manisaspor, kaybettiği üç puanı cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Şanlıurfaspor’u yenerek telafi etmeyi hedefliyor. Siyah beyazlı ekipte Bekir ve Hikmet’in cezaları sona ererken, antrenman eksiği bulunan yeni transferler Abdülkadir ve Gökay’ın giderek artan performansı teknik heyeti umutlandırıyor.
Cezası nedeniyle bu karşılaşmada da tribüne çıkacak teknik oirektör Kemal Özdeş, Ankaraspor maçını kaybetmelerine rağmen sergilenen futboldan memnun olduğunu belirterek, "Şanlıurfa’da zor bir 90 dakika bizi bekliyor. Ancak Süper Lig’i hedefleyen bir kulüp olarak galibiyet dışında bir sonuç düşünmüyoruz. Cezası sona eren oyuncular ve yeni transferlerin katkısıyla kazanacağımıza inanıyorum" dedi.
DÜN OMUZ OMUZA BUGÜN KARŞI KARŞIYA
Altay’da 90’lı yılların başında siyah beyazlı renklerin başarısı için omuz omuza mücadele veren Tahir Karapınar ile Reha Kapsal, cumartesi günü oynanacak Şanlıurfaspor-Manisaspor karşılaşmasında birbirlerine rakip olacak. GAP Arena’daki zorlu randevuda Kapsal Güneydoğu ekibinin teknik direktörü olarak sahaya çıkarken, Manisaspor’da cezalı olan teknik direktör Kemal Özdeş’in yerine kulübede yardımcısı Tahir Karapınar yer alacak. İki eksi dost, takımları için büyük önem taşıyan zorlu randevuda birbirlerine üstünlük sağlamak için gerçek anlamda bir taktik savaşı verecek. MHÖ(YC/AÖ)