TRANSFERDE nokta atışlarla kadroyu şekillendirmeye çalışan Manisaspor yönetimi, Kızılyıldız'dan Nenad Milijas ve Elazığspor'dan Tidiane Sane'nin transferi için çalışmaları arttırdı.
Başkan Abdullah Mengen, son dönemde çalışmalarını iki futbolcu üzerine yoğunlaştırdıklarını bildirirken kendisiyle anlaştıkları Milijas'ın kulübüyle bağlarını koparmasını beklediklerini söyledi. Mengen, "Sane ile ilk görüşmemiz olumlu geçti. Şu anda Senegal'de. Hafta içinde Türkiye'ye geldiğinde masaya oturup transferi netleştireceğiz" dedi.
Akhisar Belediyesporlu Erkan'dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçen siyah beyazlılar, Dardanelspor'un ön liberosu Hakan Barış'ı listeye aldı. Yönetim, Eskişehirspor'un da peşinde olduğu 20 yaşındaki ön libero için girişimlerini sürdürüyor. Bu arada Başkan Mergen'in geçen hafta Manisa'ya gelen Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu'dan destek sözü aldığını, önümüzdeki günlerde bu konuda açıklama yapacağını söyledi.