MANİSASPOR, yaklaşık 1 aydır peşinden koştuğu Kızılyıldız'ın kaptanı Nenad Milijas'a nihayet kavuştu.
Kısa süre önce prensip anlaşmasına varılan Sırp futbolcu, bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra 2+1 yıllık sözleşmeye imza attı. Belgrad'ın 22 derece ve yağışlı ikliminden Manisa'nın 36 dereceyi bulan sıcak havasına gelince şoke olan Milijas, "Burada her şey çok güzel ancak hava çok sıcak. Yapacak bir şey yok. Buna da alışacağım" dedi. Kızılyıldız'dan takım arkadaşı olan Mikic'ten Manisa ve Manisaspor'la ilgili bilgi aldığını dile getiren yıldız futbolcu, daha sonra şunları söyledi:
"Henüz 31 yaşındayım ve uzun yıllar futbol oynamak istiyorum. Dört yıl İngiltere Premier Ligi'nde forma giydim ve şimdi Manisa'dayım. Tesisleri gezdim, arkadaşlarımla tanıştım, her şeyi çok beğendim. Beni uzun zamandır bekleyen yöneticilere teşekkür ediyorum. Hedefim Manisaspor'la yeniden Süper Lig'e yükselmek ve futbolu burada bırakmak."
NDUKA YARIN GELİYOR
Manisaspor Başkanı Abdullah Mergenb ise Milijas'ı kadrolardına katarak çok önemli bir transferi gerçekleştirdiklerini söylerken, her konuda anlaştıkları Nduka Ozokwo'nun yarın Manisa'ya geleceğini açıkladı. Afrika'daki ebola salgını nedeniyle konsoloslukta yaşanan yoğunluk yüzünden vize alamayan Nijeryalı futbolcunun sorununun çözüldüğünu belirten Mergen, "İyi bir takım oluşturduğumuza inanıyorum. Manisaspor doğru yolda ilerliyor. Hedefimiz Süper Lig" ifadesini kullandı.