MANİSASPOR teknik direktörü Tahir Karapınar, şu anda yüzde 60 kapasiteye oynadıklarını belirterek, "Henüz lige hazır değiliz. Sakatlar ve gerçekleşme aşamasındaki transferler tempomuzu etkiliyor. Ancak kadro tamamlandığında iyi bir takım olacağımızı söyleyebilirim" dedi.
Sakatlıkları süren Tayfun, Hakan Barış, Subasic, Süleyman, İsmail ve Bahadır'ın takıma katılması, transferi gündemde olan Nduka ve Milijas'ın gelmesiyle çok farklı bir görünüm kazanacaklarını sözlerine ekleyen Tahir Karapınar, daha sonra şunları söyledi:
"Tecrübeli oyuncularla genç futbolcularımızı doğru harmanlayıp, takım ruhunu yakaladığımızda, taraftarlarımızı mutlu edecek bir Manisaspor yaratacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın."
MANGAL PARTİSİ
Manisaspor'un Kocaeli Kartepe'de konakladığı The Green Park Hotel'in yönetimi, yarın sona erecek kamp öncesi Manisasporlu futbolcular için mangal partisi düzenledi. Otelin bahçesinde gerçekleşen organizasyona, futbolcuların yanı sıra teknik adamlar, Profesyonel Şube Sorumlusu Turgay Gümüşdere ve Sportif Direktör Erman Güraçar'da katıldı.

FOTOĞRAF