PTT 1'inci Lig'de takımlar kongrelerini yaptı, teknik direktör belirledi, transfere başladı ama Manisaspor henüz adım atamadı.
Siyah beyazlılarda dün Tarık Almış Tesisleri'nde yapılması planlanan kongre başkan adayları ve camianın ileri gelenleri hazır olmasına rağmen yeterli çoğunluk sağlanamaması nedeniyle gerçekleşmedi. Tesislere 940 üyenin 320'si geldi. Üye sayısının yarısına ulaşılmadığı için seçim 25 Haziran'a ertelendi. Manisaspor'un yeni başkanı 25 Haziran Çarşamba günü çoğunluk şartı aranmadan seçilecek.
Teknik direktör Kemal Özdeş'in istifa ettiği, Bülent, Volkan, Hüsnü, Hikmet, Fuchs, Murat , Perovic, Abdülkadir gibi önemli futbolcuların ayrıldığı Manisaspor'da yeni yönetim kısa sürede kadro oluşturmaya çalışacak. Ertelenen kongrede hazır bulunan başkan adayları Abdullah Mergen ve Fatih Yıldız birbirlerine sarılıp başarı diledi. Eski Başkan Tarık Almış ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de tesise geldi. Aday olmayan Başkan Emre Hasgör, "Bu kadar üye toplanmışken seçimi yapamamak acı. Bu ilgiyi maçlarda da görmek isterdim" dedi.

FOTOĞRAFLI