MANİSASPOR’un Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan renklerine bağladığı Kenan Aslanoğlu, 8yıl sonra ilk kez profesyonel olduğu siyah beyazlı kulübe dönmenin heyecanını yaşadı.
Futbola Altay’da başlayan Kenan, 2000 yılında geldiği Manisaspor’da 2001’de profesyonel sözleşme imzaladı. 3'üncü Lig’den Süper Lig’e kadar tüm kategorilerde forma giydiği Manisa’dan 2006’da ayrıldıktan sonra Altay, Adana Demirspor, Bucaspor, Çaykur Rizespor ve son olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da oynayan 32 yaşındaki futbolcu, devre arasında sözleşmesini feshedip, Manisa’ya döndü.
"Hedefim, profesyonel olduğum kulüpte futbolu bırakmak. Bunun için Manisaspor’a geldim" diyen Kenan Aslanoğlu, "Burası benim evim sayılır. Yönetimden teklif aldığımda bir saniye düşünmeden imzayı attım. Tek amacım bu sezon Süper Lig’e yükselip, Manisaspor formasını yeniden devler arenasında giymek" diye konuştu.
Siyah beyazlı takımla antrenmanlara başlayan tecrübeli futbolcunun Adanaspor maçında kadroya alınması ve oyunun akışına göre ikinci yarıda görev alabileceği öğrenildi.