TRANSFERDE hareketli günler geçiren Manisaspor, Akhisar Belediyesporlu Erkan Taşkıran ve Adana Demirsporlu Erdi Demir'le el sıkışırken, Belçika'nın Genk takımında forma giyen gurbetçi Muhammet Mert'le de prensip anlaşmasına vardı. Orta alanda görev yapan Erkan ile stoper ve sağ bek pozisyonlarında oynayabilen Erdi'nin işinin bitmek üzere olduğu, iki futbolcunun büyük olasılıkla ikişer yıllık sözleşme imzalayarak yarın başlayacak Kartepe kampına katılacakları bildirildi.
Orta saha ve forvet arkasında oynayan 19 yaşındaki Muhammet'in Genk'ten kiralık geleceğini belirten yöneticiler, gurbetçi futbolcunun Belçika'da değişik yaş gruplarında 9 kez milli formayı giydiğini açıkladı. İsmi daha önce gündeme gelen Gabonlu Tandjigora'nın transferinden vazgeçen yönetim, Fransa'nın Rennes takımından Diarra'yla ilgili girişimlerini sürdürüyor. Malili golcünün Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı, transferin bir iki gün içinde netlik kazanacağı öğrenildi.
KAMP BAŞLIYOR
Tarık Almış Tesisleri'ndeki antrenmanlarını noktalayıp bugünü dinlenerek geçiren Manisaspor, yarın sabah Kocaeli Kartepe kampına hareket edecek. 27 Temmuz'a kadar devam edecek Kartepe kampının ardından Manisa'ya dönerek çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürecek siyah-beyazlı ekip, daha sonra bir dizi hazırlık maçı oynamak üzere yeniden Kartepe'ye gidecek. Bu arada yönetim, Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki 13 locayı, sezonluk 7000 ile 15.000 TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkarttı.