TRABZONSPOR'un başında ikinci büyük maçına çıkacak olan teknik sorumlu Hami Mandıralı, " Fenerbahçe maçını sahada kaybetmedik ama bu maçı kazanıp gücümüzü göstereceğiz" dedi.
Trabzonspor yarın sahasında ağırlayacağı Galatasaray’ı mağlup ederek lig dördüncülüğündeki yerini sağlamlaştırmak istiyor. Kart cezalısı olan Kadir Keleş ve Zeki Yavru’nun oynayamayacağı maçta, kart cezası sona eren Mustafa Yumlu ile sakatlıktan kurtulan Bosingwa ve Özer Hurmacı görev yapabilecek. Takımın başında çıktığı 12 lig maçında 5 galibiyet ve 6 beraberlik alan, tek mağlubiyetini ise Fenerbahçe’ye hükmen mağlup olarak alan teknik sorumlu Hami Mandıralı, Galatasaray maçında galibiyeti hedefliyor. Fenerbahçe maçının çıkan olaylar nedeniyle yarım kalmasından dolayı hala üzgün olduğunu söyleyen Mandıralı, "O maçı sahada kaybetmedik ama Galatasaray maçını kazanıp gücümüzü göstereceğiz. Takım olarak bu maçı kazanmaya şartlandık" diye konuştu.
BOSİNGWA’YA ÖZEL SORUMLULUK
Bordo mavili takımda gerek sergilediği performans, gerekse de takım arkadaşlarıyla uyumu dikkat çeken Bosingwa’ya Mandıralı, taraftarından özel sorumluluk yüklendi. Bu kritik maçta Portekizli oyuncunun tecrübesinden de yararlanmak isteyen Mandıralı, "Takım arkadaşlarına yol gösterici ol. Bu maçı kazanmak adına sahada tüm futbolcuların hırsını daha da artırmalıyız" diyerek Bosingwa’dan takımı yönlendirmesini istedi.
8 FUTBOLCU KART SINIRINDA
Trabzonspor’da Galatasaray maçı öncesi Henrique, Onur Recep Kıvrak, Aykut Demir, Yusuf Erdoğan, Bourceanu, Janko, Gökhan Alsan ve kadro dışı bırakılan Colman olmak üzere 8 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular yarın akşam oynanacak olan maçta kart görmeleri durumunda ligin son haftasında oynanacak olan Medical Park Antalyaspor maçında forma giyemeyecek.
GALATASARAY İLE 117'İNCİ RANDEVU
Trabzonspor, yarın akşam Galatasaray ile 117'nci Randevuya çıkacak. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 116 karşılaşmanın 36'sını Trabzonspor, 53'ünü ise Galatasaray kazandı. 27 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Ligde iki takım arasında oynanan 80 karşılaşmanın 24’ünü Trabzonspor, 36’sını ise Galatasaray kazandı. 21 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor ligde rakibine 87 gol atarken, kalesinde ise 105 gol gördü.

YES(TM/AÖ) FOTOĞRAF