GALATASARAY'da Fatih Terim'in görevine son verilmesinin yankıları hala sürerken, halefi Roberto Mancini ise, Sarı-Kırmızılıların efsane hocasının baskısını yavaş yavaş ortadan kaldırıyor.
Fatih Terim'in, Ünal Aysal ile giriştiği çatışma olumsuz sonuçlanırken, taraftarlar ise bu olayın sorumlusu olarak çoğunlukla başkan ve yönetimi görüyordu. Taraftarlar, İtalyan teknik adama tepki göstermeseler de, maç öncesi ve sonrasında Fatih Terim'e destek vererek, her an patlayacak bir krizi sıcak tutuyordu. Ancak Galatasaray'ın Mancini ile Şampiyonlar Ligi'nde Torino'da Juventus'tan puan çıkarmasının ardından Kopenhag'ı çok iyi bir oyunla farklı geçmesi, yönetimi ve Mancini'yi fazlasıyla rahatlatmış oldu.
BURAK YILMAZ'I KAZANMA ÇABASI
Kopenhag maçı öncesi ve sonrasında ilk kez Fatih Terim'e destek tezahüratı yapılmazken, daha önce protesto edilen Burak Yılmaz'a gol kaçırmasına rağmen olağanüstü destek verilmesi tribün krizine son verildiğini gösterdi. Teknik direktör Mancini'nin de her fırsatta Burak Yılmaz'a destek vermesi ve gol atamadığı halde sürekli şans tanıması İtalyan teknik adamın artısı olarak değerlendiriliyor.
Futbol takımının Kopenhag maçı ile fizik kalite ve taktik açıdan da olumlu görüntü çizmesi en başta başkan Ünal Aysal'ı sevindirirken, yönetimin de bu konuda tribünler ile gerçek barışın sağlanması için bazı adımlar atacağı gelen haberler arasında. KÇ(OS/FG)