SÜPER Toto Süper Lig’in 17’inci haftasında Kayseri Erciyesspor’u 1-3 mağlup eden Galatasaray’ın teknik direktörü Mancini, devre arasına mutlu girdiklerini belirterek, "İkinci yarı çok uzun bir periyot olacak ve her şey değişebilir" dedi.
İkinci yarı öncesi dinlenmek için güzel bir zamanlarının olduğunu ifade eden Mancini, “Önemli olan kendi maçlarımıza odaklanmak. İkinci yarı her şey değişebilir” dedi. Transferlerle ilgili konuşan Mancini, “Tabi ki gazeteler için transfer sezonu en iyi bir zaman. Ancak Antalya’daki kampta bunları konuşabiliriz. Dany oynaması gerekiyor. Önünde bir dünya kupası var. Çok önemli ve kaliteli bir futbolcu. Mutlaka bir yerde oynaması gerekiyor. Bu böyle olacak” değerlendirmesini yaptı.
Takımının genel değerlendirmesini yapan Mancini, "İlk geldiğimde daha aşağılarda bir Galatasaray vardı. Ama şimdi Fenerbahçe’nin ardında 8 puan farkla bir Galatasaray var. Daha iyisini elbette yaparız” diye konuştu.
Galatasaray futbolcusu Melo da, “Çok önemli bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Rakiplerimizin kazanması nedeniyle bu galibiyet çok anlamlı hale geldi” dedi.
Dünya kupasına gitmek için de elinden geleni yaptığını kaydeden Melo, buna Mancini’nin karar vereceğini belirtti. Bruma da, “Çok önemli bir 3 puan aldık. Maçı domine eden ve erken öne geçen bir takım vardı” dedi. Performansının her geçen gün iyiye gittiğini anlatan Bruma, Galatasaray’dan da ayrılma niyetinin olmadığını söyledi.
Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Bursa ve Galatasaray mağlubiyetlerinden sonra çok fazla işinin olduğunu anlatarak, "Süper ligde mücadele eden veya kümede kalmak isteyen bir takım bu golleri yememesi lazım. Galatasaray maçının ikinci yarı biraz daha değişti. Mevcut kadro dışında kendisini değiştirecekler futbolcular var. İkinci yarı belli noktalara transferler yapmalıyız ki bunu değiştirelim. Puan sıralaması enteresan. Herkesin kurtulma ya da yukarıdakilerin aşağı düşme ihtimali var. Dolayısıyla bizim çok işimiz var. Bir an önce laf olsun diye değil işe başlamak lazım. Biz de buraya laf olsun diye gelmedik” dedi.
Erciyessporlu futbolcular Kerim Avcı ve Mangane de devre arasında eksiklikleri giderip, sezonun ikinci yarısında daha iyi olacaklarını anlattı.

MÖ (OE/RT)