Hakan TARHAN, Antalya- Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, sarı-lacivertli takımın çok hırslı ve istekli çalıştığını söyleyerek, en yakın takipçileri ile olan puan farkını 16'ya çıkarmak hedefinde olduklarını söyledi.

Sarı-lacivertli takımın kamp yaptığı otelin sahasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Uslu, " Takım, yaklaşık 7 antrenman yapmış vaziyette. Yarın sabah antrenman yapıp akşam da maç oynayacaklar. Bence çok iyi durumdalar. Çok hırslı çalışıyorlar. İnşallah puan farkını 8'den 16'ya çıkarma hedefimiz var. Aslında daha fazla da yapabiliriz. Ben ilk devre 11 puan düşünüyordum. Çünkü hem hocamıza hem de oyuncularımıza çok güveniyoruz " dedi.

Geçen günlerde sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden de yapılan 'yeniden yargılama' ile ilgili konuşan Uslu, "Fenerbahçe Kulübü, kongre üyeleri ve taraftarları, özellikle de taraftarlarının ne kadar haklı oldukları çıktı ortaya. Gaz yediler, sopa yediler. 3 Temmuz'la ilgili yürüyüşlerde değil; mayıs ayında Galatasaray'ın şampiyonluk maçından sonra olan olaylarda da. Bu taraftarı unutmak mümkün değil. Kongre üyelerimizi, divan kurulu üyelerimizi de unutmak mümkün değil. Önemli şeyler olmuş. Biz bu kadarını tahmin edemiyorduk. İnşallah Başbakanımızın söylediği gibi yeniden yargılanma yolu açılır ve yeniden yargılanırız. Biz suçsuz olduğumuza inanıyoruz. Herhangi bir pislik varsa en temizi biziz." şeklinde konuştu. HT(MA)