Galatasaray'ın teknik direktör arayışındaki çözüm planları her geçen gün değişik iddialara doğum yaptırıyor.

Sarı kırmızılı kulüp sezonun açılmasına sayılı günler kala teknik direktör planında çözüm aşamasına geldi. Teknik direktör sorunu ile bizzat ilgilenen Başkan Ünal Aysal artan Mustafa Denizli iddialarını dün yalanladıktan sonra çalışmalarını sürdürdü.

Ünal Aysal'ın uzun süredir seslendirdiği Alman ekolünde ise gidişat Almanya Milli Takımı Teknik Patronu Joachim Löw'e dayanmış durumda. Ancak sadece Löw değil, Aysal'ın planında Hikmet Karaman ile birlikte Löw'ü takımın başına getirmek olduğu iddia ediliyor. Bu iddiaya göre Hikmet Karaman Löw'ün yardımcısı olacak, Erdal Keser ise en baştan beri düşünüldüğü gibi sportif direktör olarak çalışacak. Böylece Almanya kökenli üç adam Galatasaray'ı, Florya'yı, aynı zamanda alt yapıyı sil baştan organize edecek.

Başkan Ünal Aysal; Löw'ü, Türkiye Ligi'ne çok iyi bilen ve Kayseri Erciyes'i ligde tutarak başarısını bir kez daha kanıtlayan Hikmet Karaman ile destekleyecek. Ancak Başkan Aysal'ın; Löw, Keser ve Karaman üçlüsünün biraraya gelmesi için koşullarını oluşturmaya çalıştığı öğrenildi.