Bundesliga'nın 6. haftasında, son yıllarda kolay kolay hafızalardan çıkmayacak bir karşılaşma oynandı. Bayern Münih, Allianz Arena'da Wolfsburg ile oynadığı karşılaşmayı 5-1 kazanarıken, ikinci yarıda sahada RobertLewandowski şov vardı.

Bu sonucun ardından Bayern Münih puanını 18'e yükseltirken, Wolfsburg bu sezonki ilk yenilgisini aldı ve 11 puanda kaldı.

Mücadelenin ilk yarısının 26. dakikasnda Daniel Caligiuri'nin golüyle Wolfsburg 1-0 öne geçti ve ilk 45 dakika bu skorla sona erdi.

İkinci yarının başında Guardiola, oyuna iki oyuncu değişikliğiyle başladı. Thiago Alcantara ve Juan Bernat kenara gelirken, oyuna Robert Lewandowski ve Javi Martinez girdi. Lewandowski'nin oyuna girmesiyle de Bayern Münih peş peşe golleri bulmaya başladı. Polonyalı golcü 51, 52, 55 ve 57'de attığı gollerle skoru bir anda 4-1'e getirmeyi başardı. Wolfsburg 6 dakikada yediği 4 golün şokunu yaşarken, Bayern adına 60. dakikada yine Lewandowski sahneye çıktı ve Polonyalı yıldız attığı golle skoru 5-1'e getirdi.

Moral olarak tamamen düşen Wolfsburg, oyunun tüm hakimiyetini rakibine bıraktı. Kalan sürede başka gol olmadı ve Bayern, Lewandowski'nin 5 golüyle Wolfsburg'u 5-1 mağlup etti.Lewandowski çıldırdı! 9 dakikada 5 gol