STAT: Varşova Pepsi Arena
HAKEMLER: Ruddy Buquet (), Guillaume Debart (), Laurent Stien ()
LEGİA VARŞOVA: Skaba () – Bereszynski (), Rzezniczak (), Dossa Junior (), Brzyski () – Kucharczk (), Jodlowiec (), Furman (), Kosecki () – Pinto (), Davlishvili ()
YEDEKLER: Wienczatek, Ojamaa, Wawrzyniak, Kopczynski, Mikita, Broz, Cichocki
TRABZONSPOR: Onur () – Bosingwa (), Bamba (), Mustafa (), Aykut Demir () – Olcan (), Zokora (), Colman (), Malouda () – Adrian (), Henrique ()
YEDEKLER: Zeki Ayvaz, Soner, Aykut Akgün, Giray, Alanzinho, Janko, Kadir Keleş
NOTLAR
BAŞKAN TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de Legia Varşova maçında takımı yalnız bırakmadı. Başkan Hacıosmanoğlu maçı protokol tribününden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Polonya ziyaretine katılmak için ülkeye gelen bazı işadamları ile birlikte izledi. Hacıosmanoğlu’nun özellikle işadamı Ali Ağaoğlu ile sohbet ettiği görüldü.
TRİBÜNLERİN BÜYÜK BÖLÜMÜ DOLDU
Trabzonspor’un Legia Varşova ile oynadığı maçta Varşova Stadı tribünlerin büyük bir bölümü doldu. Polonya taraftarları maç öncesinde takımlarına yönelik yoğun tezahüratlarda bulunurken, Türk taraftarlarda misafir takım tribününe doldurdu. Trabzonsporlu taraftarların yanı sıra başka Ankaragücü taraftarları olmak üzere birçok takımın taraftarı da Trabzonspor’a destek verdi.
TRABZONSPOR’A ZİYARET
Trabzonspor’un Polonya Büyükelçisi Yusuf Ziya Özcan bordo – mavili takımın, Polonya’da kamp yaptığı oteli ziyaret etti. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşen ve takıma bu akşam oynanacak Legia maçında başarı dileyen Özcan’a üzerinde isminin yazılı olduğu 61 numaralı Trabzonspor forması hediye edildi.
LEGİA KULÜBÜNDEN TRABZONSPOR’A YEMEK
Legia Kulübü tarafından Trabzonspor yönetim kurulu ve UEFA temsilcisine bir yemek verildi. Yemeğe Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Genel Sekreter Köksal Güney, Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Sadıklar’la birlikte UEFA Temsilcisi Dušan Tittel, Legia Kulübü Başkanı Boguslaw Lesnodorski, Asbaşkanı Rafal Wyszomierski, Menajer Michal Zewlakow ve Sportif Direktör Jacek Masusek katıldı. Yemek sonrası yönetimler arasında karşılıklı hediye alış verişi yapıldı.
BAŞKAN HACIOSMANOĞLU’NDAN ADRİAN’A İKİNCİ SÜRPRİZ
Trabzonspor’un Polonya’ya geliş uçağında Adrian’a sürpriz bir doğum günü partisi düzenlenmişti. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da takımın kamp yaptığı otelde 27. yaş gününü kutlayan Adrian için özel bir pasta hazırlattı. Futbolcunun doğum gününü kutlayan Başkan Hacıosmanoğlu, daha sonra tüm oyunculara başarı dileklerinde bulundu.
AKÇAY’DAN BEKLENEN KADRO
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Legia Varşova maçında beklenen 11’i sahaya sürdü. Savunmanın ortasında Mustafa Yumlu – Bamba ikilisine görev veren Akçay, savunmanın solunda ise son lig maçındaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Kadir Keleş’in yerine tecrübeli futbolcu Aykut Demir’i oynattı. Bordo–mavili takımda 20 kişilik kafile ile Polonya’ya getirilen Emre Güral ve kaleci Fatih Öztürk, 18 kişilik kadroya giremedi.
COLMAN 5 MAÇ SONRA
Trabzonspor’un 4 Ekim’de Lazio ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi maçında sakatlanan Colman aradan geçen 5 maç sonra yine bir Avrupa Ligi maçında Legia Varşova karşısında 11’de sahaya döndü. Uzun sakatlık döneminin ardından oldukça istekli olduğu gözlenen Colman, orta sahada Zokora ile birlikte görev yaptı.
TAKIM ANKARA’YA DÖNECEK
Öte yandan Trabzonspor kafilesi maçın ardından hemen dönüş yolculuğuna başlayacak. Pazar günü deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan bordo–mavililerin Polonya dönüşü direkt olarak Ankara’ya gideceği öğrenildi. Varşova’dan Ankara’ya uçacak olan THY’ye ait özel uçak Trabzonsporlu futbolcu ve teknik heyeti Ankara’ya bıraktıktan sonra tekrar Trabzon’a doğru hareket edecek.