MEDİCAL Park Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Grup Elemeleri'ndeki 3'ncü maçını yarın akşam saat 21.00'de Tokatspor ile yapıyor.

Devre arası Fenerbahçe'den transfer edilen ve Tokat maçı kadrosuna alınan Semih Şentürk'ün de bu karşılaşmada forma giymesi bekleniyor. Bu maçın hazırlıklarını akşam kapalı kapılar ardında yapan kırmızı beyazlı takımda sakat ve cezalı oyucu bulunmuyor. Diarra'nın hafif sakatlığının ise önemli olmadığı açıklandı.

Teknik Direktör Samet Aybaba, yapılan tüm transferlerin isabetli olduğunu bir kez daha vurgularken, Semih Şentürk'ü kadroda düşündüklerini, ancak oynayıp oynamayacağı konusundaki son kararı maçtan 2 saat önce vereceklerini söyledi. Aybaba, her iki kulvarda da mücadele etmenin zorluğuna dikkat çekerek, şöyle dedi: “Hem kupada hem ligde üst seviyede başarı yakalamak kolay değil. Yapılan yeni transferlerin hepsi de takıma katkı koyabilecek oyuncular." --- KUTU --- STAT : Akdeniz Üniversitesi

SAAT : 21.00

HAKEM : Ferhat Kestanlıoğlu

SAKAT : Yok

CEZALI : Yok

YAYIN : A Haber

BİLET : Kale arkası ve misafir 5, CEYSU Maraton 7,5, Rixos 10 TL

MUHTEMEL 11: Hakan Arıkan- Koray, Emre Güngör, Musa Nizam, Vederson, Zeki Yıldırım, Murat Duruer, Emrah Başsan, Insa, Tita, Diarra. (FOTOĞRAFLI)