FENERBAHÇE, Trabzonspor, Galatasaray, K.Erciyesspor ve Kasımpaşa kulüp yetkililerinin katılmadığı Kulüpler Birliği, Başkan İlhan Cavcav başkanlığında Ankara'da toplandı.
Kayserispor'un İlhan Cavcav'a vekalet verdiği Kulüpler Birliği Toplantısına Gençlerbirliği, Akhisar Belediyespor, Eskişehirspor ve Antalyaspor Başkanlık düzeyinde katılırken, Beşiktaş Yünetim kurulu üyesi, Rizespor ve Bursaspor Başkan Vekili. Konyaspor ise Asbaşkan, Elazığspor Kulüp Avukatı, Sivasspor ve Konyaspor da basın sözcüsü düzeyinde katıldı.
Kulüplerin delegelerine e-bilet ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonundan gelen 3 yetkili sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından gündemde olan, "Spor Kulüpleri Kanun Tasarısı" taslağının değerlendirmesi yapıldı ve son olarakta 2012-2013 sezonunun geride kalan haftaları değerlendirildi.
Toplantı sonunda bir açıklama yapan Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav; " TFF'den gelen yetkililerle çok önemli bir toplantı yaptık. Bu toplantıya yeterli katılım olmayınca karar alamadık. Bu nedenle toplantıyı 13 Kasım 2013 Çarşamba günü İstanbul'da yapılmak üzere erteledik. İstanbul'daki toplantıya özellikle Kulüplerimizin Genel Müdür düzeyinde katılmalarını istedik. Ayrıca e-bilet konusunda çalışma yapan banka yetkilileri de katılacak bu toplantımıza, "dedi
Cavcav ayrıca Spor Kulüpleri Kanun Taslak çalışmaları içinde kulüplerimizden hukukçuları ile hazırlayacakları görüşleri istedik. Kulüplerimizle Taslak çerçevesindeki konuları ele alıp sayın Bakanımıza sunacağız "diye konuştu

EA(MA/FG)