FENERBAHÇE'nin 7 milyon euroya transfer ettiği Milos Krasic, sarı-lacivertli takıma gelmeden önce büyük bir sakatlık yaşadığını ve ayağında 9 cm'lik bir yırtık olduğunu söyledi.
Sarı-lacivertli formayı giydiği süre boyunca hayal kırıklığı yaşatan Milos Krasic, Rus basınına ilginç açıklamalarda bulundu.
7 milyon euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer olan Krasic, "2012'nin başında Zenit beni istiyordu. Bu transferi reddetmem büyük bir hataydı, keşke kabul etseydim. Juventus'tan ayrılmak zor gelmişti. Bir yıl boyunca güzel oynamıştım, ama sonra işler değişmeye başladı. Zenit de istemiyordu artık. Fenerbahçe'den başka isteyen bir takım yoktu ve ayağımda 9 santimlik bir yırtık vardı. Doktorlarım bunun çok büyük bir sakatlık olduğunu söyledi. Fenerbahçe'ye faydalı olamadım, takımda çok fazla yeni oyuncu vardı. Yedek oturmam değil, oynamam gerekiyordu. Ben de kiralık gitmeyi kabul ettim" dedi.
"SPARTAK MOSKOVA'YA DA 'HAYIR' DEMEM"
Fransa 'nın Bastia takımında kiralık oynayan 29 yaşındaki futbolcu, "Takım çok küçük, ama tanrıya şükür ki futbol oynayabiliyorum. Gol atıyorum. Rusya'dan teklif gelirse seve seve kabul ederim. Ülkeyi, futbolu, insanları seviyorum" ifadelerini kullandı.
CSKA Moskova'da oynamış olmasına rağmen Spartak Moskova'dan gelecek bir teklife 'hayır' demeyeceğini itiraf eden Krasic, CSKA'daki eski hocası Valeri Gazzaev'in de kendisi için ikinci bir baba olduğunu söyledi. UD(UD/FG)