Turan KASAP/PRİŞTİNE, () - KOSOVA'nın Priştine Kulübü'nün başkan yardımcısı Afrim Muçiçi, Sivasspor ile yapacakları dostluk maçının tam bir futbol şöleni olacağını söyledi.

Priştine ile Sivasspor takımları arasında Priştine Kent Stadı'nda 6 Eylül Cumartesi günü TSİ 19.00'da oynanacak hazırlık maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Priştine Kulübü'nün başkan yardımcısı Afrim Muçiçi, karşılaşma için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek, karşılaşmanın reklam spotunu sundu. Muçiçi, Priştine - Sivasspor maçının tam bir futbol şöleni olacağını ifade ederek, "Kardeş takım Sivasspor'u, Kosova'nın başkenti Priştine'de ağırlayacak olmaktan dolayı mutluyuz. Ayrıca Dünya futbol tarihinde yer almış Roberto Carlos'u da görecek olmak ayrı bir şeref" dedi.

Maçın FIFA ve UEFA kuralarına uygun oynanması için hazırlıkları üstlenen KD Events firmasının genel müdürü Kuştrim Demiri, Priştine Kent Stadı'nda ilk kez bir uluslararası maç oynanacağı için statta gereken hazırlıkları yaptıklarını vurgulayarak, "Maç, tam Avrupa düzeyindeki bir statta gibi oynanacak. Sivasspor, Priştine'ye Cuma gecesi gelecek ve Kosova'nın en gözde otelinde kalacak. Biletler ise 2, 3 ve 5 Euro'dan satılacak. Statta 20 bin taraftarın olması bekleniyor" diye konuştu.