A Milli Futbol Takımı oyuncularından Turgut Doğan Şahin, Kosova ile dostluk adına güzel bir maç oynadıklarını söyledi. Kosova'yı 6-1 yendikleri özel maçın ardından düzenlenen toplantıda konuşan Turgut Doğan Şahin, Kosova'nın Türkiye'nin kardeş ülkesi olduğuna da belirtti . Turgut Doğan Şahin, "Güzel bir

maç olduğunu ve izleyenlere zevk verdiğimizi düşünüyorum. Kosova'ya bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" dedi.

Türk Milli Takımının genç oyunculardan Aydın Karabulut da Kosova halkının kendilerini çok güzel karşıladığını belirterek, "Bugünkü maçta skorun hiç önemi yoktu. Siyah formaları Soma'da kaybettiğimiz milletimiz için giydik. Türk milletinin başı sağolsun" şeklinde konuştu.

Milli oyunculardan İshak Doğan da karşılaşmayla ilgili şunları söyledi: "Kosova bizim kardeşimiz. Güzel bir maç olduğunu ve izleyenlere zevk verdiğimizi düşünüyorum. Galibiyeti alışkanlık haline getirmek istiyoruz. Bireysel anlamda hedefim Avrupa Futbol Şampiyonası'nda milli takıma katkı sağlamak. Sahada genci yaşlısı yok. Hepimiz bir ülke için savaşıyoruz. Hepimiz elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Umarım bu sefer finallere katılacağız."dedi.

Milli futbolculardan Uğur Demirok da Kosova galibiyeti ile güzel bir başlangıç yaptıklarını belirterek, bunu devam ettirmek istediklerini ifade etti. Galibiyeti Türk halkına armağan ettiklerini kaydeden Demirok, "Hedefim kalıcı olmak. Fatih Hocam güvenip formayı verdi, inşallah güvenini boşa çıkarmam" ifadelerini kullandı.



Turan KASAP,KOSOVA-