Kosova Dışişleri Bakanı Enver Hocay, Kosova - Türkiye maçı öncesi Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Fadil Vokrri'yi makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Başkan Fadil Vokrri, Bakan Hocay'a, Kosova - Türkiye maçı hazırlıkları konusunda ilk elden bilgi verdi. Kosova - Türkiye maçının, Kosova için bir şeref olduğunu söyleyen Başkan Vokrri, Türkiye Milli Takımı'nın en iyi bir şekilde ağırlanacağını ifade etti.

Vokrri ayrıca, maç için her konuda hazırlıkların da tamamlandığını bildirdi.

Kosova Dışişler Bakanı Enver Hocay, kardeş ülke Türkiye Milli Takımı'nın Kosova'da maç oynaması için, Vokrri'nin büyük katkısı olduğunu söyledi.

Bakan Hocay, tarihi bağlarla bağlı olan Kosova ile Türkiye'nin bugünden siyasi ve ekonomik konularındaki ilişkileri en üst düzeyde iken, bundan böyle spor alanında da bu ilişkilerin en üst düzeye çıktığını ileri sürdü.

Hocay, çarşamba günü Mitroviça'da oynanacak olan Kosova - Türkiye maçında Kosova Hükümetinin bütün kabine üyelerinin de hazır bulunacağını bildirirken, tüm bakanlar 20 euro değerinde olan VİP biletlerini kendilerinin satın aldığını söyledi.

Hocay ayrıca, çok beğendiği Atletico Madrid'li milli futbolcumuz Arda Turan'ı da sakatlığından dolayı seyredemeyeceği için üzüldüğünü dile getirdi.

TURAN KASAP - PRİŞTİNE

tk(gh)