KOPENHAG TEKNİK DİREKTÖRÜ SOLBAKKEN: "İSTEDİKLERİMİZİ YAPABİLİRSEK KAZANABİLİRİZ" "GALATASARAY KARŞISINDA ŞOK GEÇİRECEĞİMİZİ SANMIYORUM" "GALATASARAY, MANCİNİ'Yİ GETİREREK İYİ BİR SEÇİM YAPTI" Kopenhag Teknik Direktörü Stale Solbakken ve İsveçli kaleci Johan Wiland, yarın Galatasaray ile oynayacakları karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştular.

Türk Telekom Arena'da düzenlenen basın toplantısına Norveçli teknik adam, yarınki mücadelede kendi oyunlarını sahaya yansıtmak istediklerini belirterek, "Maçın ilk 20-25 dakikası çok zor olacaktır. Eğer istediklerimizi yapabilirsek kazanabiliriz. Bireysel olarak tecrübelerini sahaya yansıtacak oyuncularımız var. Tabii ki Galatasaray'ın bizim karşımızda ne yapacağı da skoru belirleyecek" dedi.

Solbakken, sözlerine şöyle devam etti;

"Son maçımızda takım iyi yolda olduğunu gösterdi. Daha iyi olmaya çalışıyoruz. Yarın oyunumuzu herkes görecek. Sınırlarımızı biliyoruz. Galatasaray karşısında şok geçireceğimizi sanmıyorum."

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin hayranı olduğunu dile getiren Solbakken, "Mancini, City'i çalıştırırken bir gün restoranda karşılaştık ve eşim kendisinden imza istedi. Biraz uğraştık ama sonunda rica edip aldık. Benim için iyi bir anıydı" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Mancini'iyi teknik direktörlük koltuğuna getirmesiyle iyi bir iş yaptığını kaydeden Norveçli teknik direktör, "Galatasaray geçen sezonki gibi değil. Çok iyi teknik direktörler de bazen değişebiliyor. Galatasaray, Mancini'yi getirerek iyi bir seçim yaptı. Her teknik adam bir takımı bu kadar kısa sürede düzeltemezdi diye düşünüyorum" dedi.

Kopenhag'ın İsveçli kalecisi Wiland da, Galatasaray karşısında ellerinden geleni yapacaklarını ve kazanmak istediklerini vurgulayarak, "Elbette elimizden geleni yapacağız. Sadece bizim için değil, Galatasaray için de zor bir maç olacak. Kazanmak için uğraşacağız. Galatasaray'ın iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Tehlikeli oyuncuları da var. Önlemler alıp kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Bu arada Danimarka temsilcisi Kopenhag, teknik direktör Stale Solbakken yönetiminde son çalışmasını yaptı. Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık tutuldu. Hakan TARHAN - İSTANBUL /