DANİMARKA, Galatasaray galibiyetinin sarhoşluğunu yaşıyor.
Danimarka medyası, FC Kopenhaglı oyunculara tüm puan verirken, "Süper Kopenhag Galatasaray'ı Tuş etti", "Parkende eğlence Kopenhag Galatasaray'ı dövdü", "Sihirli Parken" gibi manşetler kullandı. Gazeteler, Kopenhag teknik direktörü Solbakken'in "bu bir politik zaferdir", Marcini'nin "Kopenhag tur atlayamaz" sözlerini de ön plana çıkardılar. Gazeteler ayrıca, Galatasaraylı taraftarların maçı izlemek yerine birbirleri ile kavga etmesi ve maç sonrasında da yine birbirlerine saldırmalarına geniş yer ayırarak "Arsenal maçında İngilizlerle kavga eden Galatasaray taraftarı bu kez kendi aralarında kavga etti" cümlelerini kullandı.
BT GAZETESİ
Parken son 15 yıldır çeşitli sihirli sahneler yaşadı. Hava soğuktu ama atmosfer milli stadyumu ısıttı. Türk seyirciler her zaman olduğu gibi hem fanatik hem de şahaneydi. Hızlı gol Kopenhag'a kanat takmadı ama Breaten'in at nalı büyük bir akşam yarattı.Türkler hızlı bir şekilde hem maçı hem de şansı ele geçirdiler ama golü bulamadılar. İyi bir savunma ve taraftar ile Solbakken istediğini elde etti. Kopenhag Galatasaray'ı dövdü.
EKSTRA BLADET GAZETESİ
Kopenhag Teknik Direktörü iddiayı kazandı ve Ekstra Bladet muhabirinden bir şişe şarap aldı. Çok kişinin inandığı şey gerçek oldu ve Kopenhag Galatasaray'ı tuş etti. Solbakken soyunma odasında dans etti. Kopenhag Norveç yaratıcılığı ile şansını sürdürüyor, Berabere kalsa tamamen yok olacaktı. Solbakken yıldızlarla dolu Galatasaray'dan intikam aldı. Kopenhag çok mu iyi oynadı? hayır ama oyuncular aynada kendilerine bakınca adam olduklarını gördüler.Kopenhag Avrupa'nın en güçlü takımını yendi o halde saygı göstermeliyiz.
JYLLANDS POSTEN
Kopenhag Galatasaray'ı yendikten sonra şimdi Baronların yatağının yanında yerini aldı. Saha aynı, çim aynı oyun da İstanbul'dakine benziyor ama futbol kendi sahanda ve rakip sahada ayrı. Snejder'in oynamaması tabi ki neticede etkili oldu. Kopenhag İstanbul Boğazındaki yenilgiyi 1-0 gibi küçük bir galibiyetle de olsa lehine çevirdi. Kopenhag taraftarının sesi belki Galatasaray'ın 1900 taraftarından daha yüksek değildi ama utanacak bir şey yok. Parken hastasını ayakta tutuyor. Galatasaray ise 13 yıl önceki sükseyi aradı ama Kopenhag önünde duvar ördü.
POLİTİKEN
Kopenhag, oyuncularının kendileriyle gurur duymaları için bir neden var. Galatasaray gibi bir takımı yendiler.Türk ve Danimarkalı taraftar maçta şahane bir çerçeve yarattı. Süper bir güç, etkili bir oyun Kopenhag'ın lehine sonuçlandı. Temelin taşı gerideki 4 kişi tarafından atıldı. Kopenhag torbanın ağzını bağladı ve Galatasaray'a puan vermedi. ÜT(UD/FG)