TÜRK futbolunun en önemli kulüplerinden olan, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un korkulu rüyası olan ve bir döneme damgasını vuran Kocaelispor'da kötü gidiş taraftarı üzüyor. Taraftar gurubu Hodri Meydan'ın istifaya davet ettiği Kocaelispor Başkanı ve yöneticiler, bugün biraraya geldi. Külüp Başkanı Nebil Uzun, birkaç kişinin söylemiyle başkan ve yöneticilerin istifa etmeyeceğini iyi ve kötü günde Kocaelispor takımının yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.
1990'lı yıllarda 4 büyüklere kök söktüren ancak son yıllarda kötü bir grafik çizen Kocaelispor'da sıkıntılar devam ediyor. Taraftar gurubu Hodri Meydan'ın istifaya davet ettiği klüp başkanı ve yöneticiler bugün Fuar Alanı içersindeki Klüp Binasında basın toplantısı yaptı. 
YÖNETİM OLARAK TAKIMIN BAŞINDAYIZ
Kocaelispor Klübü ve takımının birkaç kişinin söylemlerinden etkilenmeyeceğini söyleyen Kocaelispor Başkanı Nebil Uzun, "2013 Mayıs ve  ayında yönetime seçildik. Kurumsal ve ekonomik anlamda düzene girdik. Taraftar guruplarından bir kaç kişinin söylemleriyle klübü yönetemeyiz. Hodri Meydan bizi istifaya davet etmiş. İstifaya davet edenlerin de amacı açacağımız ve Kocaelispor ürünlerinin satılacağı  Kocaelispor Store Mağazasını yönetmek istiyorlar. Bu kulübü Hodri Meydan yönetmiyor. Klübü başkan ve yöneticileri var. Yönetim olarak takımın başındayız. Biz bıraksak kim ortaya çıkacak kim yönetecek. Biz bu klubü Mayıs ayına kadar adam gibi yönetiriz" dedi.
vardık. Ben bu birlikteliğin Kocaelispor takımına hayırlı olacağına inanıyorum. En kısa sürede hakettiğimiz yere tırmanıcağımıza inanıyorum. Hocamız ve ekibine güveniyoruz" diye konuştu.
ELİMİZDE SİHİRLİ DEYNEK YOK
Kocaelispor takımında düzenli olarak ödemelerin yapıldığını söyleyen Başkan Nebil Uzun konuşmasını şöyle sürdürdü:  
"Futbol da saha sonucu olarak kötü gidiyoruz. Fakat düzenli olarak ödemelerimizi personele ve sporculara yapıyoruz. Takım iyi de gitse kötü de gitse yanındayız. Biz iyi gün yönetimi değiliz. Elimiz de de sihirli d eynek yok. Borç yükünü belirli bir standarta sokuyoruz. "dedi.

EA(MB/AÖ)  FOTOĞRAF