KAYSERİSPOR, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Çarşamba gününe kadar dinlenecek olan sarı kırmızılılar cumartesi günü de kayseri’nin 3'üncü ligdeki temsilcisi Kayseri Şekerspor’la sezonun ilk hazırlık maçını yapacak.
Sarı kırmızılıların bu günki Kadir Has Tesisleri'ndeki antrenman, teknik direktör Mutlu Topçu yönetiminde gerçekleştirildi. Kayserisporlu futbolcular ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç yaptı. Çift kale maçında sarı kırmızılı ekibin yeni transferlerinden file bekçisi Hakan Arıkan yaptığı kurtarışlarla, Almanya’dan transfer edilen genç futbolcu Cem Ekinci attığı gollerle dikkati çekerken, Ömer Bayram’ın solbekteki performansı da alkışlandı. 1.5 saat süren antrenmana dizindeki sakatlık nedeniyle Babacar ile eşinin doğumu nedeniyle izin alan Marko Simic katılmadı.
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Süper ligde ve Avrupa Kupalarında temsil edilecek bir takım oluşturduklarını söyledi. Hurma, "Geçtiğimiz sezon yaşadığımız sorunların başında sakatlıklar geldi. O nedenle bu sezon kulüp başkanımız Recep Mamur’un maddi özverisi ile kadromuzu bozmadığımız gibi önemli takviyeler yaptık. Şu anda Allah nazardan korusun Süper ligde olsak, ligin altını üstüne getirecek ve Avrupa kupalarında ülkemizi temsil edecek bir kadroya sahibiz. Kayseri halkının desteğiyle Süper lige geri döneceğiz. Şu anda bir stoper daha alıp, transferi kapatacağız "dedi.

FOTOĞRAFLI