KAYSERİSPOR Genel Sekreteri Rifat Pehlivan, "Milli maçlar için lige verilen arada yeni teknik direktörümüzle anlaşarak takımın başına getireceğiz" dedi.
Yönetim ve futbolcuların Beşiktaş maçı sonrası istifasını veren Hırvat çalıştırıcı Robert Prosinecki'nin tüm ısrarlarına rağmen istifasından geri dönmediğini belirten Rifat Pehlivan, "Kayserispor'da artık Prosinecki dönemi bitti. Genel menajerimiz Süleyman Hurma, teknik direktörümüzü bulmak için İstanbul'da görüşmelerde bulunuyor. Lige verilen arada teknik direktörümüzü bulacağız" diye konuştu.
DENİZLİ, GÜNEŞ VE AVCI GÜNDEMDE
Bir grup taraftarın evinin kapısına kadar gidip kalması yönündeki çabaları Hırvat çalıştırıcıyı, istifa kararından vazgeçirmedi. Sarı kırmızılı kulüpteki görevini bırakmasına karşın kızının okul durumu nedeniyle şu ana kadar Kayseri’den ayrılmayan Robert Prosinecki, "Artık, Kayserispor’a yararlı olamam" diyerek kulüple ilişkilerine son verirken Kayserispor’un bazı isimlerle temas kurduğu bildirildi. Kayserispor'un görüştüğü isimler arasında Mustafa Denizli, Şenol Güneş ve Abdullah Avcı'nın olduğu ileri sürüldü.
ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR
Öte yandan Beşiktaş maçından sonra kendilerine verilen 3 günlük izinleri biten Kayserisporlu futbolcular, yarın öğleden sonra Karpuzatan tesislerinde bir araya gelecek. Sarı kırmızılı oyuncuları, yeni teknik direktör gelinceye kadar kaleci antrenörü Recep Atılgan çalıştıracak. OE(OE/AÖ)