KAYSERİSPOR Genel Menajeri Süleyman Hurma, "Ligin en iyi 3-4 kadrosundan birine sahibiz. Sadece bizi ateşleyecek  bir galibiyete ihtiyacımız var" dedi.
SOHBET 2 SAAT SÜRDÜ
Süleyman Hurma, Karpuzatan Tesisleri'nde 2 saat süren sohbet toplantısında üst üste gelen sakatlıklar, hakem hataları ve oyuncularına yapılan transfer teklifleri nedeniyle sezona iyi bir başlangıç yapamadıklarını hatırlattı. Takımı çalıştıran Robert Prosinecki'nin 3 defa istifa ettiğini, sonunda kabul etmek zorunda kaldıklarını, 33-35 yaşlarında oyuncu transfer etmediklerini vurgulayan Süleyman Hurma, şöyle devam etti:
"Hep genç ve ideali olan teknik direktörleri getirdik. Ertuğrul Sağlam, Tolunay Kafkas ve Şota bunun örnekleriydi. Son olarak da UEFA’da final oynamış bir teknik direktörü takımın başına getirdik. İkinci yarıda Sinan, Vanek ve Tzilious gibi iyi oyuncuları renklerimize kattık. Sefa’nın ayağı kırıldı, Fonseca 4 maç ceza aldı, Simiç’in sakatlığı geçmedi. Yabancı oyuncu kontenjanı ve ekonomik sıkıntılar bizi etkiledi. Taraftar gibi bizde çok acı ve üzüntü çekiyoruz. Torku Konyaspor, Eskişehirspor, Kasımpaşa, Kardemir Karabükspor maçlarında çok iyi oynadık ama iyi sonuç alamadık. Oynadığımız 20 maçın 15’inde hakem hatasıyla karşılaştık. Hakeme, rakibe, seyirciye küfür eden kavga eden oyuncuya 2 maç, rakibinden yediği dirseğe tepki gösterince kırmızı kart gören Fonseca 4 maç ceza alıyor. Kulüp başkanı 90 gün cezaya çarptırılıyor, adalet bunun neresinde?"
"DONKİŞOT GİBİ YEL DEĞİRMENLERİNE KILIÇ SALLADIK"
Kendisine yapılan hakaret ve küfürlere çok üzüldüğünü belirten Süleyman Hurma, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu sezon Kayserispor’dan beklenen, ligin üst sıralarıydı. Hatta Kayserispor artık neden şampiyonluğa oynamıyor, gibi sözler ediliyordu. Bir çok kulüpten önemli teklifler aldım ama başkan Recep Mamur’a olan saygımdan gitmedim. Kurumsal yapı kazanılmışsa biz ürettik. Donkişot gibi yel değirmenlerine kılıç salladık. Meslek kariyerimi etkileyecek sıkıntıları gögüsledim. Her sezon oyuncularımız ayartıldı. Adeta ciğerimizi, böbreğimizi, kalbimizi söktüler. Elimizden göz göre göre Türkiye Kupası'nı aldılar. Kayserispor son 10 yılın en başarılı takımıdır. Milli takımlarda oynayan 17 genç oyuncuyu Türk futboluna kazandırıdık. Hayatımda hiç pes etmedim. Şimdi önümüzde 14 maç ve 42 puan var. Süper Lig'in en iyi 3-4 kadrosundan birine sahibiz. Koşullar ne olursa olsun, ligde kalacağız. Gençlerbirliğini maçını taraftarımızın desteğiyle bizi ateşleyecek galibiyeti elde edeceğiz."