KAYSERİ Kaskispor Başkanı Ömer Yağmur, yeni sezon hedeflerini açıklarken transferi büyük ölçüde tamamladıklarını söyledi.
Kaskispor olarak çok başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını, son 3 senenin en düşük bütçesiyle yola çıkmalarına rağmen kulüp tarihinin en başarılı sezonunu yaşadıklarını vurgulayan Başkan Yağmur, "Bütçe başarı endeksine bakarsak Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ve Avrupa'nın en başarılı takımlarından biri olduk demek yanlış olmaz" dedi. Geçen sezonun bir değerlendirmesini yapan Kulüp Başkanı Ömer Yağmur, şöyle devam etti:
"Hemen hemen tüm sezonu devşirmesiz ve 91 doğumlu ve daha alt yaştaki yıldız-genç, Ümit ve A Milli aday kadrolarında yer almış toplam 5 sporcuyla mücadele ederek geçirmiş olmamız mutluluk verici diğer bir gelişmedir. Bizce TKBL'de efektif olarak oynayan, maç sonuçlarına direkt etki eden yaş ortalaması en düşük takım olmamız Kaskipor'un transfer politikasında da ne derece başarılı olduğu ve diğer takımlar için de model alınacak bir yapıda ilerlediğinin bir göstergesidir. Burada en önemli konu tam 7 sezondur takımımızın başında olan ve bu genç oyuncu planlamalarını bizzat organize eden başantrenörümüz Ayhan Avcı, ekibi ve bu oluşumlara destek verdi. Kayseri Kaskispor olarak Avrupa'da son 3 sezondur 2 final ve bir yarı final oynamak tabii ki gurur verici, ancak asıl hedeflerimiz; yaptığımız akılcı ve uzun vadeli transfer politikalarının semeresini önümüzdeki 2 sezonda almak."
Başkan Yağmur, sözlerini şöyle tamamladı:
"Kulübümüz 2014-2015 ve hatta 2015-2016 sezonu yabancı sporcu transferini bitirdi. Belki zaman içinde 1-2 takviye daha yapabiliriz. Ayrıca Türk genç oyuncularımızın kontratlarını 2-3 sezon daha uzattık. Son olarak, kaliteli ve tecrübeli bir Türk oyuncu takviyesi ile de kadromuzu şekillendireceğiz. Kulüp olarak amacımız belli; TKBL'de hep ilk 3 içinde yer alan, Avrupa kupalarındaki başarısı ortada olan, Türk kadın basketboluna oyuncu kazandıran ve Avrupa seyirci rekorunu 11 bin  taraftarıyla elinde bulunduran bu yapıyı artık daha yukarılara taşımak. Yani TKBL Şampiyonluğu ve önümüzdeki 2 sezonda 2 final 4 ve bir Eurolig Şampiyonluğu yaşamak en büyük arzumuz.''

OE(OE/AÖ)