Oktay ENSARİ/KAYSERİ,()- KAYSERİ Erciyesspor basın sözcüsü Kaan Savruk, PFDK'nin (Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu) teknik direktörleri Bülent Korkmaz'a 2, golcü futbolcuları Necati Ateş'e verdiği 3 maçlık cezaya tepki gösterdi.
Mavi siyahlı ekibin Avusturya kampında yaptığı özel maçtaki hareketleri yüzünden verilen cezalara değinen Kaan Savruk, şunları söyledi:
"PFDK'ya yaptığımız savunmalar dikkate bile alınmamış. Tahkim Kurulu'na başvurumuzu yapacağız. Yanlış olduğunu şiddetle savunduğumuz bu haksız kararlardan dönüleceğini düşünüyorum. Bülent Korkmaz hocamız her yerde beyefendi kişiliğiyle bilinen biridir. İngilizce küfür ettiği de doğru değil. Zira kendisi küfür edecek kadar İngilizce bilmiyor. Sezon başında ne amaçlanarak cezalandırılıyoruz, anlamak güç."
PFDK, Kayseri Erciyesspor'un Avusturya'nın Admira Wacker Modling takımıyla oynadığı hazırlık maçında, ihraçtan önce ve sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketten Bülent Korkmaz'a 2 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 26 bin lira para cezası, futbolcu Necati Ateş'in aynı maçta rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 3 resmi müsabakadan men ve 13 bin lira para cezası verilmişti. PFDK verdiği cezalar, Kayseri Erciyesspor’un bu hafta yapılacak dörtlü turnuvada uygulanacak.