KAYSERİ Erciyesspor’un deplasmanda Akhisar Belediyespor’u yenmesi yüz güldürürken Kulüp Başkanı Ziya Eren, "Geride kalan 39 puanın 38'ini alarak kalacağımızı düşünüyoruz" dedi.
Akhisar Belediyespor deplasmanından 3 puanla dönen Kayseri Erciyesspor’da moraller yerine geldi. Mavi siyahlılar 8 hafta sonra 3 puan alırken ligde kalmak için de yeniden umutlandı. Başkan Ziya Eren, deplasmanda sadece maç kazanmadıklarını belirtirken şunları söyledi:
"Aynı zamanda takım olduk, özgüven kazandık. Skor 5-6 da olabilirdi. Bu maçta top da bizi istedi. Çok çalışıp, adil olunca, hak edene forma verince top da sizi seviyor. Hak etmeyene forma verirseniz, gol alacak topunuz direkten dönüyor."
Kayseri Erciyesspor’un geride kalan haftalarda 63 puanın 45’ini kaybettiğini, ancak önünde dokunulmamış 39 puan daha olduğunu hatırlatan Başkan Ziya Eren, şöyle devam etti:
"38 puanın bizi ligde bırakacağını düşünüyorum. Ama biz bununla yetinmeyip toplayabileceğimiz maksimum puanı toplayarak, son haftalara rahat girmek istiyoruz. Ara transferleri ilk 2 maça yetiştiremedik. Ama uyum sorununu aştılar. Akhisar Belediyespor maçını başlangıç olarak görüyoruz ve bunu devam ettirmek istiyoruz."
KAYSERİ TAKIMLARI ELELE LİGDE KALIR
Kayseri takımlarının Süper Lig'de sıkıntılı günleri geride bıraktığına inandığını da belirten Başkan Eren, "Bu hafta biz Kardemir Karabükspor’ü, Kayserispor ise deplasmanda Trabzonspor’u yenerse elele ligde kalırız. İki takımın da ligde kalacağına tüm kalbimle inanıyorum" diye konuştu.
EDİNHO’DAN 2 MAÇTA 4 PUANLIK KATKI
Kayseri Erciyesspor’un ara transferin son gününde Braga’dan renklerine kattığı 31 yaşındaki Portekizli Da Silva Edinho, oynadığı 2 maçta attığı 3 golle takımına 4 puanlık katkı sağladı. Transferin son günü kadroya dahil olan Edinho, 2 maçtaki performansıyla Vleminckx’i gölgede bıraktı.
Öte yandan Akhisar Belediyespor galibiyetiyle moral bulan mavi siyahlı takım, hafta sonunda sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına başladı.