KAYSERİ Erciyesspor basın sözcüsü Kaan Savruk, Tahkim Kurulu'nun Trabzonspor maçından önce teknik direktörleri Bülent Korkmaz'ın 2 maçlık, forvet oyuncusu Necati Ateş’in de 3 maçlık cezasını kaldırmasını "Adalet yerini buldu" diye yorumladı.
Pazar günü teknik direktörleri Bülent Korkmaz’ın sahada takımının başında olacağını belirten Kaan Savruk, şunları söyledi:
"Tahkim Kurulu'na yaptığımız başvuruda adalet yerini buldu. Zira, Avusturya’daki hazırlık maçında yaşananlar, bu denli ağır cezayı gerektirecek bir durum değildi. Teknik direktörümüzün maçın hakemine de küfür etmesi söz konusu değildi. Duruşmalı olarak yapılan Tahkim Kurulu toplantısına teknik direktörümüz, futbolcumuz da katıldı. Maçın CD’leri izlendiğinde PFDK'nin (Profesyonel Futbol Ceza Kurulu) hükmettiği cezaların doğru olmadığı anlaşıldı. Özel müsabakalarda Futbol Disiplin Talimatı'nın uygulanma koşulunu düzenleyen Özel Müsabaka ve Turnuva Talimatı'nın 7'nci maddesinde belirtildiği şekilde ağır disiplin ihlali olmadığı anlaşıldığından yapılan itirazımız kabul edildi. Para cezaları da aynı gerekçeyle yok sayıldı. Pazar günü teknhik direktörümüz de oyuncumuz da sahada olacak. Taraftarımızı bu önemli maçta yanımızda görmek istiyoruz."