KAYSERİ Erciyesspor, bir dönem Fenerbahçe'de de oynayan, Uruguay milli takımıyla Dünya Kupasında mücadele eden 33 yaşındaki tecrübeli Diego Lugano’yu listesine aldı. Mavi siyahlı kulüp başkanı Ziya Eren, Lugano’nun bonservisinin bulunduğu Fransa’nın Saint Germain kulübüyle görüşme yaptı.
Kayseri Erciyesspor başkanı Ziya Eren, Dünya kupasında Uruguay forması giyen 33 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu Diego Lugano konusunda Saint Germain kulübü sportif direktörü ile bizzat kendisinin telefon görüşmesi yaptığını söyledi. Eren, muhabirine, Lugano'nun Fenerbahçe'de hırs ve başarısıyla dikkatleri üzerinde topladığını belirterek, şöyle dedi:
"Lugano’yu renklerimize katmak için gerekli girişimleri yaptık. Fransız kulübü Lugano’nun bonservisini yarıya indirme isteğimizi dikkate alacaklarını bildirdi. Kulüp yöneticileri, Dünya Kupası maçları ardından Lugano ile ile birlikte bizim de bir araya gelebileceğimizi bildirdi. Böylesine tecrübeli ve Türk futbolunu yakından tanıyan bir oyuncuyu kadromuza katma konusunda ısrarlıyız."
Bülent korkmaz ile önümüzdeki günlerde sözleşme imlayacaklarını belirten başkan Ziya Eren, Kayseri Erciyesspor’un 2014-15 sezonu için loca ve kombine bilet satışları konusunda yabancı bir pazarlama şirketiyle görüştüğünü bildirdi. Eren, kurumsal bir çerçevede loca satışlarının bu şirket tarafından gerçekleştirileceğini, mavi siyahlı taraftarında e-bilet uygulaması nedeniyle şimdiden internet üzerinden pasolig başvurusu yapmalarını istedi.