KAYSERİ Kaskispor, İspanya Kadınlar Basketbol Ligi'nun bu yıl en değerli oyuncusu seçilen İspanyol Laura Gonzales Nicholls'u renklerine kattı.
Kaskispor Başkanı Ömer Yağmur, ligi 3'üncü sırada bitirdiklerini, 7 oyuncularıyla yollarını ayırdıklarını, gelecek sezon için de transfer çalışmalarına başladıklarını açıklarken şunları söyledi:
"2013-2014 sezonunda İspanya Ligi'nin en değerli oyuncusu seçilirken oynadığı Rivas Eİcopolis takımıyla İspanya Ligi şampiyonluğu yaşayan Nicholls'la ikinci yıl opsiyonu olmak kaydiyla 1+1 yıllık sözleşme imzaladık. İspanya milli takımıyla 2013 Avrupa sampiyonasında da şampiyonluk yaşayan 1989 dogumlu Nicholls, 1.89 boyunda ve 5 numara pozisyonunda oynuyor. Bundan sonra da takımımızın ihtiyaçları dogrultusunda kaliteli transferler yapmaya çalışacağız. Nicholls'un camiamiza ve taraftarlarimiza hayırlı olmasını diliyoruz."
Kaskispor, sezon bitimiyle birlikte kaptan Bengü Arseven, Nuria Martinez, Sabrina Cinili, Mirna Mazic, Emanuela Salopek, Camille Little ve Pınar Demirok'la yolunu ayırmıştı.

OE(OE/AÖ)