TÜRKİYE Kupası'nda 2006 yılında Beşiktaş'ı eleyen, çarşamba günü de Süper Lig'in 2'nci sırasında yer alan Kasımpaşa’yı eleyen İnegölspor'un teknik direktörü Mehmet Bulut, başarılarını ligde de sürdürmek istediklerini söyledi.
Lider Fenerbahçe'nin en yakın takipçisi Kasımpaşa’yı eleyen golün kahramanı İnegölsporlu Berkay Günay,  muhabirinin sorularını yanıtladı. Berkay, gollü atınca çok mutlu olduğunu belirterek, "Gol sevincini takım arkadaşlarım ve eşimle paylaştım. Ağabeylerimiz büyüklerimiz kaptanımız Kemal Hastürk, geçmişte elde edilen başarıları hatırlatarak bize serzenişte bulunuyordu. Elimizden geldiği kadar çıkıp mücadelemizi yaptık. Allah yüzümüze güldü ve Kasımpaşa’yı kupadan eledik" dedi.
"GALİBİYETE İNANMIŞTIK"
Berkay Günay, Kasımpaşa karşısında galip geleceklerine inandıklarını anlatırken, şöyle konuştu:
"Geçmişte Beşiktaş’ı, Bursaspor’u elemiş bir takım olduğumuz için büyüklerimizin bizden beklentileri büyüktü. Şimdi önemli olan bir üst turda yapılacak maç. Rakip kim olursa olsun başarılı olmak için her şeyi yapacağız. Şimdi bu mücadele sonrası ligde yapacağımız maç büyük önem kazandı." 
"FUTBOLCULARIN GÜVENİ GELDİ"
İnegölspor teknik direktörü Mehmet Bulut da, kurada Kasımpaşa'nın çıktığını görünce  futbolcuların moral ve kendilerine güvenlerinin artmasına önem verdiklerini vurguladı. Bulut, şöyle dedi:
"İyi bir futbol oynadık. Güçlü bir rakip karşısında 90 dakika boyunca iyi mücadele ettik. Rakibimizi iyi analiz edip, tedbirlerimizi aldık. Karambol dışında başka pozisyonları olmadı. Sahanın her yerinde etkiliydik. Olağanüstü örnek bir mücadele sergilerdik ve neticesinde tur atladık. Hafta sonu oynayacağımız Çankırıspor maçı bana göre daha önemli. Artık Kasımpaşa maçını unutarak aynı başarının hafta sonunda Çankırıspor maçında tekrar edilmesi en büyük dileğim."