KASIMPAŞA TEKNİK DİREKTÖRÜ ARVELADZE: DAHA HİÇBİR ŞEY YAPMADIK. İNŞALLAH DEVAMI GELECEK TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ AKÇAY: ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞTIK Evinde Trabzonspor'u 3-2 yenen Kasımpaşa'nın teknik direktörü Shota Arveladze, karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Arveladze, "Güzel bir maçtı. İki takım da kazanmak için sahaya çıktı. Seyirci için çok güzel bir maç oldu ama biz hocalar için çok zordu. Taraftarlara güzel bir pazartesi akşamı yaşattık. Hafta içi çalıştıklarımızın yüzde 99'unu yaptık. Kazandığımız için çok mutluyuz. Henüz 9 maç oynadık. Daha hiçbir şey yapmadık. İnşallah devamı gelecek" dedi.

Kasımpaşa'nın Trabzonspor karşısında ilk golünü kaydeden Kerem Şeras ise, çok zor bir maç oynadıklarını dile getirdi. Kerem, iyi bir takım olduklarını vurgulayarak "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Her maça tek tek bakıyoruz ve sonuçları da alıyoruz. İkinci sıradayız ve lig devam ediyor. Hatta bana göre lig daha yeni başlıyor" ifadelerini kullandı.

Kerem, Trabzonspor filelerine yaklaşık 25 metreden attığı gol vuruşu için de "O an içimden vurmak geldi. Gol olacağını hissetmiştim ve güzel bir gol oldu" dedi.

Lacivert-beyazlıların 2. golünü atan Adem Büyük de takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini aktararak, "Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Taraftarlarımız da keşke her maç bize böyle destek olsa. İnşallah bundan sonraki maçlar da böyle olur. Önemli bir galibiyet aldık. İnşallah devamı gelir" diye konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ise, iki takım açısından önemli bir müsabaka olduğunu vurgulayarak, "Deplasmanda olmamıza rağmen ikinci yarıdaki oyundan memnunum. Bu oyuncular 3 günde bir müsabaka oynuyor. Bunun arkasına sığınmak doğru değil ama bir konsantrasyon eksikliği yaşadığımızı söyleyebilirim. Önümüzeki müsabaka bu maçın telafisini yapacağımız bir karşılaşma olur. Onurlu bir mücadeleydi. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık" diye konuştu.

Maçın kırılma anı olarak skor 3-2 iken Olcan Adın'ın kaleciyle karşı karşıya atamadığı pozisyonu gösteren Mustafa Reşit Akçay, "Maçın kırılma anı Olcan'ın Henrique'ye çıkaramadığı pozisyondu. O pozisyonun gol olması bazı şeyleri değiştirebilirdi. Tüm bunlara rağmen İyi bir performans çıkardığımız ama sonucun bizim adımıza kötü olduğu bir maç oynadık" dedi.

Akçay, aldıkları mağlubiyetle hedeflerinden uzaklaşmadıklarını kadederek, "Trabzonspor gibi bir takımın ve camianın kendini yeni hedefe motive etme yeteneği var. Sonuçta bir maç kaybettik. Hedeflerimizi, enerjimizi ve beklentileri kaybetmedik. Bir veya iki gün süren yüzümüzün şekli, salı gününden itibaren değişmek zorunda. Yeni bir yüzle yeni bir haftaya başlamak zorundayız. Trabzonspor'un hedefleri asla bitmez" diye konuştu.

Takımlarını desteklemeye gelen bordo-mavili taraftarlara teşekkür eden deneyimli çalıştırıcı, "Taraftara teşekkür ediyoruz. Bizi candan desteklediler. Onlara layık bir sonuç alamadığımız için üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Hakem Özgür Yankaya'nın yönetimi hakkında gelen bir soru üzerine Akçay, "İçimde biriken çok şey var ama oldum olası hakemlerle ilgili yorumdan kaçınmışımdır" dedi. 

Bordo-mavili futbolcu Yusuf Erdoğan da şöyle konuştu;

"İlk yarı kendi oyunumuzu ortaya koyamadık. Geri düştükten sonra beraberliği yakaladık ama talihsiz goller yedik. İkinci yarı Trabzonspor'a yakışır bir oyun sergilemek istiyorduk, iyi de başladık. Olcan'ın çok güzel bir golü vardı. Bunun ardından 3. golü de bulabilirdik. On kişi kaldıktan sonra ataklarımız devam etti. Hiçbir zaman sahaya beraberlik için çıkmıyoruz, bugün de galibiyet için çıktık. Nasip değilmiş. Futbol şansı bugün bizden yana değildi. Burada bizi desteklemeye gelen büyük Trabzonspor taraftarından özür diliyoruz. İnşallah önümüdeki hafta bu kötü sonucu telafi ederiz." İSTANBUL /