Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Kardemir Karabükspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Arveladze, beklemedikleri bir performans gösterdiklerini belirterek, "İlk maçlar her zaman zor olur. Seyircisiz bir maçtı ve bu herkesi etkiledi. İyi defans yapan bir takıma karşı oynadık. Takımımın biraz çabuk oynamasını isterdim. İki takımın da hak ettiği bir sonuç oldu" dedi.

Gürcü çalıştırıcı ayrıca, Hollandalı futbolcu Ryan Donk'un hasta olduğu için kadroda yer almadığını söyledi.

Kasımpaşa'nın yeni transferi Tunay Torun da, lacivert-beyazlı takımda ilk maçına çıktığı için mutlu olduğunu ancak 3 puan alamamalarının takımda üzüntü

yarattığını ifade etti.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise, iyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini vurgulayarak, "Ligin başlangıçları her zaman zor olur. Kasımpaşa özellikle 3-4 oyuncusuyla fark oluşturan bir takım. Deplasmanda aldığımız 1 puan oldukça sevindirici. Kazanabilirdik de. İstediğimiz oyunu oynadık. Daha etkili hücum etmemiz gerekiyordu. Maçın hakkı beraberlikti" şeklinde konuştu.

Kafkas, Galatasaraylı futbolcu Dany'nin transferiyle ilgili bir soruya, "Gaziantepspor'u çalıştırırken Dany'nin Türkiye'ye gelmesinde küçük de olsa bir katkım olmuştu. Dany, ailece görüştüğüm çok iyi bir insan ama kırgınım. Birtakım sebeplerden dolayı transferi olmadı. Karabükspor, kapısında bekletilecek bir kulüp değil. Şu anda bu transferi dondurduk" yanıtını verdi.

Tolunay Kafkas, karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır ile ilgili ise yorum yapmak istemediğini sözlerine ekledi.

Kardemir Karabüksporlu futbolcu Uğur Uçar da, puan için geldikleri Kasımpaşa deplasmanında istediklerini aldıklarını söyledi.

Bu arada, karşılaşmanın 58. dakikasında bir hava topu mücadelesinde rakibiyle çarpışan Kerem Şeras sahadan sedyeyle çıkarıldı. Başında kanama olduğu için oyuna devam edemeyen Kerem'in tedavisi yapıldı. MUSTAFA AKIN - İSTANBUL / MA(GH)