KADINLAR Voleybol 2'nci Lig A Grubu’nda deplasmanda Anadolu Üniversitesi’ni 3-2 yenerek sezona galibiyetle başlayan Karşıyaka’da ayak bileği kırılan Burcu Genç’in devreyi kapattığı öğrenildi.
Eskişehir’de tam bir skandal yaşandığını belirten antrenör Alper Erdoğuş, hakem sandalyesinin ayaklarının sahaya olması gerekenden fazla girdiğini öne sürerek, "Burcu’nun bileği, hakem sandalyesine bastığı için kırıldı. 2'nci Lig maçında salonda ambulans olmaması ise başka bir skandaldı" dedi.
Parmaklarını hareket ettiremeyen Burcu’da kırık olduğunu anlayınca yerinden kıpırdatılmasına izin vermediğini dile getiren antrenör Erdoğuş, şöyle devam etti:
"Oyun, ambulans gelinceye kadar 25 dakika durdu. Tartışmalar yaşandı fakat biz müdahale etseydik, sakatlığın büyümesine neden olabilirdik. Burcu’nun çektiği acılar nedeniyle hepimiz çok etkilendik. Diğer sporcular göz yaşlarını tutamadı. Oyun kontrolümüzden çıktı, fakat son seti kazanmayı bildik. Tecrübeli bir oyuncumuzu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz." MK(YC/AÖ)