KARŞIYAKA teknik direktörü Yusuf Şimşek, tatil dönüşü öğrencilerinin form durumunu görünce küplere bindi. Futbolcuların büyük bölümünün tatilde çalışmayıp yan gelip yattığını ve sezona kilo fazlasıyla başladığını söyleyen Şimşek, "Tümüne yaz dönemi için bireysel antrenman programı verdik ama hiçbiri uymamış. Kendi futbolculuğumdan biliyorum; tatilde çalıştığını söyleyen kendini kandırır. Gölcük, Erzurum ve Bolu kamplarında çok çalışıp açığı kapatacağız" dedi.
Kamp dönemi öncesi kadroyu küçük detaylar haricinde tamamladıklarını hatırlatan genç teknik direktör, "Yeni transferlerden Juninho 15 Temmuz Salı günü aramıza katılacak. Kahe de hafta içinde yönetimle görüşecek ve sözleşme imzalayacak. Bu iki oyuncu hariç tam kadro çalışıyoruz. İyi takım olduğumuzu düşünüyodrum ama gerçek seviyemizi lig başlayınca göreceğiz. Kamp döneminde iyi çalışmayan, gözüme giremeyen gidebilir. Yerlerine takviye yapılabilir" diye konuştu.
OEOEDU HAZIR KITA
Karşıyaka'da son yıllarda üst üste iki sezon kadroda yer alan tek yabancı olmaya hazırlanan Ofoedu, 'Ligin başlamasını iple çekiyorum. Bu yıl Karşıyaka'nın yıl alacak" dedi. Geçen sezon kritik anlarda sahneye çıkarak attığı 8 golle takıma önemli katkı sağlayan 22 yaşındaki Nijeryalı yıldız, "Geçen sezon iyi bir hava yakaladık. Bu sezon daha da güçlenen kadromuzla zirveye adayız" ifadesini kullandı.
U21'E ÖZEL İLGİ
Karşıyaka yönetimi A takım kamp dönemindeyken yeni sezonda U21 adını alan A2 takıma el atacak. As kadroyu erken şekillendiren yönetim, kaliteli takviyelerle güçlendirecekleri U21'i A takımın hazırlayıcısı olarak kullanmayı planlıyor. 2'nci Başkan Azat Yeşil, "Takımın kampa gitmesiyle birlikte U21'e ağırlık vereceğiz. Burası için yurt dışındaki sistemleri inceliyor, gelecek vaad eden futbolcu taraması yapıyoruz. İleride kadroda yer alabilecek yetenekli gençleri U21'e transfer edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI