PTT 1'inci Lig’de son 3 maçını kaybeden Karşıyaka’da Tekden Denizlispor maçı için kırmızı alarm verildi.
Teknik direktör Yusuf Şimşek, Fethiyespor yenilgisi sonrası izinleri iptal edip antrenmanları pazartesi günü başlatırken, futbol şube yöneticileri de idmanları yakın takibe aldı. Futbolcularıyla toplantı yapan Yusuf Şimşek, sert uyarılarda bulundu.
Sözlerine, "Karşıyaka başka kulüplere benzemez" diye başlayan Yusuf Şimşek, şöyle konuştu:
"Orduspor deplasmanında mağlup olmamıza rağmen futbolumuzla, kazanma hırsımızla alkışlandık. Ama son 3 maç bize yakışmadı. Artık para için, kendiniz için değil forma için oynayacaksınız. Ben gelecek sezon da burdayım. Kalan haftalar, bu kulüpte devam etmek isteyenler için sınav olacak."
KADERİN CİLVESİ
Karşıyaka teknik direktörü Yusuf Şimşek, yıllarca formasını giyip kaptanlığını yaptığı, ilk yarıda teknik direktör olarak düşme hattından kurtardığı Tekden Denizlispor’a rakip olmanın heyecanını yaşıyor. 7’inci haftada 4 puanla sondan ikinci sırada devraldığı Tekden Denizlispor'u 9 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik, 3 yenilgiyle düzlüğe çıkaran Şimşek, oyuncularına verilen sözler tutulmayınca Fethiye yenilgisi sonrası istifa etti. Ligde Karşıyaka 27 maçta 32 puanla düşme hattının 4, Denizlispor 28 maçta 31 puanla 3 puan üzerinde bulunuyor. İlk yarıda Horoz’da oynayan Ahmet Arı, Onur Alkan, eski Denizlisporlu Hüseyin ve Can Erdem de Karşıyaka'nın kadrosunda.

EK(YC/AÖ)