YENİ sezona Erzurum Palandöken'de hazırlanan Karşıyaka'da parasını alamadığı gerekçesiyle kampı terkeden Burak Karaduman'ın ardından bu kez Mustafa Sevgi şoku yaşandı. Tecrübeli futbolcu dün İdari Menajer Ali Kaşarcı'dan takımda kimin ne kadar ücret aldığının yazılı olduğu listeyi istedi. Kaşarcı'nın bu talebe karşı çıkmasıyla başlayan tartışma üzerine önce takım kaptanlığından alındığı bildirilen Mustafa'nın bugün de takımdan gönderildiği açıklandı.
Futbol Şube Sorumlusu Korhan Yetiş, Mustafa'nın kamptan ayrıldığını belirterek, "Yaşanan son olayın ardından, teknik direktörümüz Yusuf Şimşek'in raporuyla bu oyuncuyla yolları ayırdık. Kendisine bundan sonraki futbol yaşamında başarılar diliyoruz. Mustafa'nın yenilenen sözleşmesini Futbol Federasyonu'na bildirmemiştik. O nedenle ayrılık kararını tek taraflı biz aldık" şeklinde konuştu. Karşıyaka'da takım kaptanlığına Kahe, yardımcılığına ise Ramazan Sal getirildi.
DENİZ PITIR KARŞIYAKA'DA
Karşıyaka, daha önce Gölcük kampına götürüp parasal konularda anlaşamadığı için transferinden vazgeçtiği İskenderunsporlu Deniz Pıtır'ı renklerine bağladı. Orta sahada görev yapan 27 yaşındaki futbolcuyla uzlaşmaya varıldığı, Deniz'in bugün Erzurum kampına dahil olduğu açıklandı. Ereğlispor'da futbola başlayan Deniz Pıtır daha sonra Şanlıurfaspor, Selçukluspor, Elazığspor ve Fethiyespor'da top koşturdu. Tecrübeli oyuncu kariyerinde ilk kez PTT 1'inci Lig'de forma giyecek.