PTT 1'inci Lig’de ilk yarıyı 19 puanla tehlikeli bölgede tamamlayan Karşıyaka, ikinci yarıda yeni teknik direktörle yeni bir başlangıç yapmayı hedefliyor.
Üst üste 3 mağlubiyetten sonra öne geçtiği maçta 60 dakika 10 kişi oynayan Ankaraspor’la yenişemeyen yeşil kırmızılılarda kalacak, gidecek futbolcular yeni teknik heyetin raporuyla belli olacak. Büyükşehir Belediyesi’nin 1 milyon TL’lik destek sözüyle moral bulan Karşıyaka ara transferde takviye yaparak güçlenmeye çalışacak.
Karşıyaka’da yönetimin prensipte anlaştığı teknik direktör Ünal Karaman, yarın yönetimle son kez masaya oturacak.
Ankaraspor maçını tribünden izleyen Ünal Karaman, takımla ilgili imza atmadan yorum yapmayacağını söyledi. Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra Karşıyaka’ya yerleşen, oğlu Ersagun Akbar da yeşil kırmızılıların U-17 takımında forma giyen Karaman, "Karşıyaka’yla zaten gönül bağım vardı. Görev alırsam kulübün hak ettiği yere gelmesi için gecemi gündüzüme katacağım" dedi.
Karşıyaka ligde öne geçtiği maçlarda puan kaybetme geleneğinden Ankaraspor karşısında da vazgeçmedi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Balıkesirspor ve Samsunspor’a skor üstünlüğünü yakalamasına rağmen yenilen Karşıyaka, Şanlıurfaspor, Tavşanlı Linyitspor, Adana Demirspor ve Ankaraspor’la da berabere kaldı. Ligde 19 puan alabilen Karşıyaka bu maçlarda 17 puan yitirdi, play off hattına yerleşme şansını tepti.

EK(YC/AÖ)