Mustafa KÖPRÜLÜ/İZMİR,()- PTT 1'inci Ligi’nde son 2 maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Tavşanlı Linyitspor’a yenilen Karşıyaka'nın teknik direktörü Yusuf Şimşek, göreve geldiğinden bu yana golcüsünü bir türlü belirleyemedi.
Ligin ikinci yarısında Karşıya'da göreve getirilen Yusuf Şimşek, takımın başında olduğu sekiz karşılaşmanın dördünde forvette Hollandalı Ars’a, dördünde ise devre arasında transfer edilen Can Erdem’e ilk 11’de şans verdi.
Şanlıurfaspor galibiyetinde Ars’ı tercih eden Yusuf Şimşek, Hollandalı oyuncunun cezalı olduğu Adanaspor maçında Can’ı oynattı. Can, Adana’da 3 puanı getiren golü attı, ancak berabere biten Mersin sınavında yine Ars forma giydi. Orduspor yenilgisinde Can, Manisaspor galibiyetinde Ars, K.Maraş ve İstanbul Büyükşehir önünde ise Can oynadı. Son olarak Tavşanlı Linyitspor deplasmanında Ars’ı sahaya süren Yusuf Şimşek’in pazar günü Fethiyespor’a karşı hangi forvet oyuncusunu tercih edeceğini maç günü belirleyeceği bildirildi.
MEHMET ÇOĞUM ŞOKU
Karşıyaka'nın devre arasında Tavşanlı Linyitspor’dan transfer ettiği stoper Mehmet Çoğum’un sakatlanması keyifleri kaçırdı. İdmanda sağ ayak yan bağında ikinci derece yırtık tespit edilen deneyimli savunmacının 4-5 hafta forma giyemeyeceği öğrenildi. Mehmet Çoğum, Tavşanlı Linyitspor deplasmanında kadroda yer almasına rağmen henüz forma şansı bulamamıştı. Karşıyaka'da Mustafa kırmızı kart cezalısı, Berkan’ın cezası ise bitti.
BELEDİYE BAŞKAN ADAYI:"GÖZTEPELİ DEĞİLİM"
Öte yandan CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka'yı ziyaret etti. Karşıyaka üyesi olduğunu ve bir dönem yöneticilik yaptığını hatırlatan Akpınar, Göztepeli olduğu iddialarını yalanlardı, "Hiçbir zaman Göztepe’de yönetici, üye ya da taraftar olmadım" dedi. Akpınar, amatör kulüplerin Karşıyaka’nın altyapısı haline gelmesi için çalışacaklarını ve tesis anlamında kulübe yardımcı olacaklarını da ekledi.

MK(YC/AÖ)